Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan uoči referenduma
Povratak na članak

Velika Britanija nikad podijeljenija: Monthy Python na suprotnim stranama

250 poznatih potpisalo je pismo kojim apeliraju na građane da glasuju za ostanak u EU

Komentari 5

DU
Deleted user
21:50 22.06.2016.

Za eu bit ce bolje ako odu. Konacno kad prvi ode i to vise nije bauk, a eu opstane bit ce jaca nego ikad. Ako propadne bolje prije nego kasnije

VL
LI
lietuva
14:52 22.06.2016.

Britanija nikad PODJELJENIJA. Podijeljen, podjeljeniji, kao dodijeliti, dodjeljivati.

VL
PP
pp
19:56 23.06.2016.

Za Hrvatsku je bolje da ostanu. Dok smo bili izvan EU Englezi su nam bili neprijatelji. Sad kad smo unutra Englezi su nam saveznici. I svim ostalim normalnim nacionalnim državama. Kako je davno rekao neki engleski lord Država nema prijatelje, samo interese. U federalnoj superdržavi sa glavnim gradom Berlinom ne želim živjeti. U EU kao savezu i uniji nacionalnih država koje imaju svoju slobodu i suverenost, želim živjeti. Prema tome neka ostanu.

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
00:12 24.06.2016.

E ova Elizabet H je stvarno "pametna" i njeni ''argumenti'' su dostojni 21 veka. Ta pamet je budućnost UK. (pokazala se na delu koliko je efikasna obzirom da su Englezi manjina u sopstvenoj zemlji). Budućnost su sveće i novo viktorijansko doba i valjda snovi o povratku kolonija...

VL
ST
STUBICANEC
14:34 22.06.2016.

Nisam osobno nikad Engleze previše simpatiziral.Kaj god odlučiju njim bude dobro.Možda im i građevinarstvo procvjeta u smislu đamija,ha ha.Zaprav oni su navijek bili gospoda,aristokracija,itd.Zakaj da im drugi sudbinu kroje kak nam na primer.Nismo ni mi trebali uniju da je ostala Juga.Ali eto nam sad šteli smo demokraciju..i sad nas hari ko hoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.