Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dan otvorenih vrata udruge „Jedni za druge“

Dan otvorenih vrata udruge „Jedni za druge“
Foto: Promo
1/4
21.05.2018.
u 13:24

Besplatno vođenje na konjima

Udruga „Jedni za druge“ dana 26. svibnja 2018. godine, s početkom u 10,30 sati i trajanjem do 16 sati, održava dan otvorenih vrata.

Udruga je svoj rad usmjerila na rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te resocijalizaciju bivših ovisnika kroz terapiju jahanjem.

Dan otvorenih vrata, program:

- Prezentiranje terapije jahanjem (od 10:45 – 11:30 sati);

- Besplatno vođenje na konjima za sve zainteresirane (11:30-13:00 sati);

- Kreativne likovne radionice za djecu;

- "Male olimpijske igre" - organizirane sportsko-natjecateljske aktivnosti za djecu i/ili odrasle (utrka oko jezera (600 m); utrka roditelja i djeteta „piška lonca“; natjecanje s vodenim balonima, utrka u vrećama;; povlačenje užeta…). Prijave za „Male olimpijske igre“ traju od 11 do 13 sati, a same igre počinju u 14 sati; proglašenje pobjednika sa simboličnom dodjelom nagrada – u 15 sati.

- Druženje s magarcima, konjima, patkama, guskama....

Foto: Promo

Ovom prilikom udruga „Jedni za druge“ želi promovirati rekreacijsko rehabilitacijske aktivnosti, sport i sportske aktivnosti vezane uz zdrave izbore u životu, posebno vezane uz druženje sa životinjama u prekrasnom prirodnom okruženju!

Zbivanje će se održati na adresi - Jockey klub Hrvatske, Karlovačka cesta 80 K, Zagreb (karta u nastavku). U slučaju kiše, zbivanje se odgađa za nedjelju - 27. svibnja 2018. od 10:30-16:00 sati.

***(javnim prijevozom može se doći autobusom br. 112 koji kreće s okretišta na Savskom mostu. Silazi se na stanici „Petlja ulaz“ i vraća se u smjeru iz kojeg ste došli. S desne strane može se vidjeti igralište NK Blato, a s lijeve strane – na uglu mala bijelu kućicu na kojoj piše PVC stolarija. Lijevo uz nju, vanjskim dijelom nasipa doći ćete do Jockey kluba Hrvatske!).

Sudjelujete na ovom zajedničkom druženju te svojim prisustvom podržite aktivnosti udruge.

Više informacija

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije