Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruka tragedija u Zlataru

Dan nakon nesreće treći mladić i dalje kritično

zlatar, prometna nesreća
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
31.01.2016.
u 23:00

Vozač golfa prebrzo je ušao u zavoj, a kako je cesta bila skliska, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao u drugi trak i zabio se u Tušekov renault

Dan nakon što su dvojica mladića poginula u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 18.15 sati dogodila u Martinečkoj ulici u Zlataru, stanje 22-godišnjaka koji se s njima nalazio u automobilu, a koji je u nesreći teško ozlijeđen, unatoč svim naporima liječnika i dalje je kritično. Do nesreće je došlo nakon što se golf “trojka”, u kojem su se nalazila četvorica mladića, zabio u renault megane koji im je išao u susret, a kojim je upravljao predsjednik zagorskog HDZ-a, saborski zastupnik Žarko Tušek (35). Vozač golfa velikom je brzinom ušao u zavoj, a zbog skliske ceste automobil je počeo nekontrolirano klizati te je u jednom trenutku kotačem zahvatio nogostup, prešao u suprotni trak i udario u prednji lijevi dio renaulta u kojemu je bio Tušek. Golf je nakon toga izletio s ceste i zabio se u ogradu, pri čemu su vozač (29) i 23-godišnjak na mjestu poginuli.

Druga dvojica putnika ostala su zarobljena u olupini potpuno smrskanog automobila, a liječnici uopće nisu mogli doći do njih kako bi im pomogli pa su morali pričekati vatrogasce koji su, kako bi oslobodili dvojicu mladića, morali prerezati lim na automobilu. Sve to odigravalo se pred očima nekoliko desetaka ljudi koji su se okupili na ulici nakon što se nesreća dogodila. Tušeka su od težih ozljeda spasili zračni jastuci i to što nije brzo vozio pa je, kada je shvatio da će se golf zabiti u njega, uspio stisnuti kočnicu i gotovo potpuno zaustaviti se. Četvrti mladić (20) koji se nalazio u automobilu također je prošao s lakšim ozljedama. I on i Tušek u nesreći su samo natučeni, ali su ipak noć proveli u Općoj bolnici u Zaboku gdje su zadržani na promatranju.

>> Težak sudar u Zlataru: Dva mladića poginula, ozlijeđen HDZ-ov zastupnik Željko Tušek

Komentara 2

OS
osica
15:00 01.02.2016.

Imam samo reći "jadna mladosti, koja ne vidiš, ne mariš za opasnosti u prometu, ne mariš na ono roditeljsko, čuvaj se, ne vozi brzo....." pa ovako tužno završiš. "Ah, mladosti , ludosti , kad sve naučiš ostariti ćeš, i zatoato ti sve opraštam" , ali svim srcem želim da iz ovakvih tužnih događaja izvučete neku pouku, dok još imate vremena. Uvijek mi je beskrajno žao mladosti.

DU
Deleted user
23:37 31.01.2016.

Gdje ćeš sa drljom golfom i to trojkom na Renault.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije