Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split
Povratak na članak

Damir Vuković osuđen na 15 godina ubog ubojstva svoje majke

Dužan je i platiti troškove sudskog postupka od gotovo 25.000 kuna.

Komentari 3

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
19:42 10.10.2011.

15 godina za smisljeno ubistvo bilo kog je premalo, a kamo li kad se radi o ubistvu onog ko nam je podario zivot. Ak vec nema smrtne kazne, trebalo bi bar zakonom omoguciti dozivotnu, narocito za ovakve stvari .

VL
MP
mparac3
09:07 12.10.2011.

\"Svi smo mi ljudi i svi mi grijesimo, a ona je i tako bila stara i bolesna.\", rece slicnom prlikom sudac (hrvatski, dakako), te oslobodi osumnjicenika.....

VL
MP
mparac3
09:14 12.10.2011.

U nekima se hrvatskim zupanijama ubojstvo unutar obitelji tolerira i drzi unutarnjim stvarima iste (u koje se drzavne institucije ne zele mjesati), dok se u drugim zupanijama to istrazuje i sankcionira. Cemu tolike razlike?....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.