Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje

Damir Vuković: "Nisam kriv za ubojstvo svoje majke Ane!"

Ubojstvo u Mravincima
Ivana Ivanović/PIXSELL
15.06.2010.
u 14:08

Optužnica ga tereti da je 26. siječnja ove godine u stanu u Splitu ubio majku Anu Vuković (74). Udario ju je tupim tvrdim predmetom, a potom joj iz vatrenog oružja ispalio dva metka u prsa.

 - Ne osjećam se krivim! - izjavio je pomorac Damir Vuković (46), optužen da je 26. siječnja ove godine u stanu u Splitu ubio majku Anu Vuković (74). Prema optužnici koju mu je u utorak na početku suđenja na Županijskom sudu u Splitu pročitao sudac Marko Pribisalić, Vuković je majku udario tupim tvrdim predmetom, a potom joj iz vatrenog oružja ispalio dva metka u prsni koš. 

Svjedočio je njegov brat Mirko Vuković koji je rekao da je na dan ubojstva bio s Damirom na ručku, što je bitno zbog utvrđivanja kretanja optuženika, a kao svjedokinja ispitana je i njihova teta Anđa Vuković, u čijem se stanu u Vinkovačkoj ulici dogodilo ubojstvo. 

Potvrdila je da je prala kadu, u kojoj je poslije nađena ubijena Ana, ali ne sa strane gdje je pronađen Damirov otisak dlana. Osim otiska, Damira terete i čestice olova, antimona i barija pronađene na njegovoj jakni koje su jedinstvene za punjenje inicijalne kapisle kod vatrenog oružja.

Suđenje se ispitivanjem svjedoka nastavlja u srijedu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije