Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SKANDALA

Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika AK Siget

Damir Škaro
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
12.09.2019.
u 16:54

Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranjum, navode u priopćenju iz AK Siget.

Damir Škaro, bivši saborski zastupnik HDZ-a koji je javnosti poznat i po nekadašnjoj boksačkoj karijeri, podnio je ostavku na dužnost predsjednika AK Siget, izvijestili su iz Kluba napominjući da time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget.

"U svom dugogodišnjem djelovanju AK Siget je posvećen zaštiti interesa svih svojih članova i zaposlenika te se uvijek vodio i bit će vođen najvišim profesionalnim standardima s ciljem pružanja kvalitetne usluge svim svojim korisnicima. Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju.

Poštujući tajnost i prava stranaka u postupku, u ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. Na navedeno nas ujedno obvezuju zakonske odredbe i naputci nadležnih institucija.

Od trenutka pokretanja istrage AK Siget surađuje s nadležnim institucijama. Sve raspoložive informacije podijelit ćemo s javnošću u trenutku kada će to biti moguće", stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
17:08 12.09.2019.

Nije on jedini. Što ćemo s ostalim predatorima iz Škarine stranke? Seksualnim kakav je Škaro, imovinskim kakav je Kuščević, karijernim kakav je Anemični? Svi su oni štetočine za društvo s nesagledivim posljedicama.

DU
Deleted user
17:50 12.09.2019.

Eh da je to samo u HDZ u tako...IDS,SDP,HNS,SDSS nastavi niz:-))

RP
rpzagreb
17:23 12.09.2019.

Vjerojatno će ovog vjerodostojnog i nevinog hdzejovca sada smjetiti u sabor........da ima imunitet,plaću.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije