Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitao Tigrovima

Krstičević: Imamo obvezu uvijek čuvati istinu o Domovinskom ratu

Damir Krstičević
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/2
03.11.2017.
u 20:34

"Dragi Tigrovi, s ponosom Vam čestitam dvadeset i sedmu obljetnicu. Bili ste jedna od udarnih snaga i stupova obrane u pobjedničkom Domovinskom ratu"

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov s izaslanstvom danas su u povodu 27. obljetnice 1. gardijske brigade Tigrovi, položili vijenac kod spomenika poginulim i nestalim pripadnicima brigade u vojarni "Croatia" u Zagrebu.

Tim povodom ministar Krstičević uputio je čestitku pripadnicima 1. gardijske brigade Tigrovi, koji 5. studenoga obilježavaju 27. obljetnicu osnutka, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

Damir Krstičević
1/13

„Dragi Tigrovi, s ponosom Vam čestitam dvadeset i sedmu obljetnicu. Bili ste jedna od udarnih snaga i stupova obrane u pobjedničkom Domovinskom ratu. Zajedno smo oslobodili jug Hrvatske, obranili našu Slavoniju u operaciji 'Bljesak' i donijeli mir našoj domovini. Ponosan sam što jedna od dvorana na Hrvatskom vojnom učilištu 'Dr. Franjo Tuđman' nosi ime 1. gardijske brigade. To je simboličko iskazivanje zahvale i počasti našim herojima, koji su ostavili neizbrisiv trag pobjedama u Domovinskom ratu. Pobjedničke gardijske brigade Hrvatske vojske bile su naš štit i ponos", poručio je ministar Krstičević.

"Imamo obvezu uvijek čuvati istinu o Domovinskom ratu koji je temelj moderne hrvatske države te čuvati sjećanja na naše poginule suborce i naše časne pobjede", naglasio je Krstičević u čestitci pripadnicima 1. gardijske brigade Tigrovi.

Komentara 43

Avatar ashrafa
ashrafa
07:35 04.11.2017.

Ma mozete se hebati poslije Tudjmanove pretvorbe odnosno pljacke, godinama traje pljacka RH kroz izmisljeno ministarstvo takozvanih branitelja,, HVIDRE, kojekakvih udruga i konjskih zadruga koje su proistekle iz takozvanog domovinskog.................. To su legla kriminala i kriminalaca.. koji ucjenjuju RH odnosno njene gradjane...

LE
lebar
00:10 04.11.2017.

samo dobre sluge i izdajice svoga naroda sa rukom na srcu bila yu ili hrvatska himna

Avatar Papatest
Papatest
03:03 04.11.2017.

U moru laži i lažnih pobjeda, lažnih branitelja i lažnih ratnih invalida teško je znati što je istina. Takvi će držati djeci predavanja o domovinskom ratu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije