Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Jelić

'Lov na glave nije ni u jednom trenutku prestao i to je jasno'

Damir Jelić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
22.12.2015.
u 20:43

- Činjenica je da je cijelo vrijeme bilo prljavština - rekao je Jelić

Potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić rekao je nakon najnovijeg obrata u pregovorima Mosta s koalicijama Hrvatska raste i Domoljubnom koalicijom, da se već razgovaralo o novom mandataru te da vjeruje da će se 'iznjedriti kvalitetna osoba'.

U razgovoru za RTL Danas Jelić se složio javnost treba znati tko je i na koga vršio pritisak. - Činjenica je da je cijelo vrijeme bilo prljavština. Lov na glave nije ni u jednom trenutku prestao i to je jasno. S naše strane imate vjerodostojan stav od starta - rekao je Jelić i dodao da je o pritiscima doznao iz javnosti iz od ljudi iz Mosta.

Govoreći o tome što je Domoljubna koalicija spremna ponuditi Mostu Jelić je rekao da su svi razgovori otvoreni i da se inzisitralo na stručnosti i reformama.

Podsjetimo, lider Mosta Božo Petrov danas je javno raskinuo sve pregovore s SDP-ovom koalicijom te su Most i Domoljubna koalicija poslijepodne došli na dodatne konzultacije u Ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Petrov i Karamarko predsjednici su predali 78 prikupljenih potpisa, a od nje su dobili dodatna 24 sata da dogovore tko će biti mandatar. u suprotnom, kako je najavila, predsjednica će raspisati prijevremene parlamentarne izbore i formirati tehničku vladu.

Uz 15 Mostovih Domoljubna koalicija stigla je sa 59 svojih potpisa i dva glasa Milana Bandića te potpisima Ermine Lekaj Prljaskaj i Mirka Raškovića.

>> Karamarko i Petrov nakon konzultacija s predsjednicom: Imamo 78 potpisa!

>> Petrov o mandataru: Tomislav Karamarko zasad nije opcija

Komentara 34

BU
Bulaba
21:00 22.12.2015.

Da mi je znati što se sada kuha u maloj zločestoj pokvarenoj glavici malog Zoke Milovanovića. Sigurno priprema neke nerede.

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
21:15 22.12.2015.

Da mi je znati što se sada dogadza u glavi Pupovca, Stanimirovića, Mesića itd itd.

Avatar juricamesko
juricamesko
21:01 22.12.2015.

Jeliću ne robujte kompleksu starijeg brata.ako ste sada blizu dogovora dogovorite se javno,pošteno i transparentno.sastavite Sabor u vladu i krenite raditi,ova je zemlja sita prodavača magle,neradnika i praznih priča.učinite sve da bude bolje ovoj zemlji i ovom narodu,ako to niste u stanju radije idite na nove izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije