Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović – Obama

Dame pričale o kampanji protiv pretilosti, a muževi o izborima

Obama (1)
The White House
26.09.2012.
u 00:01

Nije poznato je li predsjednik Amerike tražio podršku hrvatskog iseljeništva na izborima za drugi mandat u Bijeloj kući

Predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović koji u New Yorku sudjeluje na 67. zasjedanju Opće skupštine UN-a na službeni je put došao sa suprugom Sanjom Musić Milanović koja ima poseban, damski program na East Riveru. Zajedno su u ponedjeljak navečer bili na primanju kod američkog predsjednika Baracka Obame koji je s prvom damom Michelle u poznatom hotelu Waldorf Astoria na Manhattanu ugostio 120 svjetskih državnika i premijera.

Premijer nije novinarima iz Hrvatske koji prate Opću skupštinu u New Yorku komentirao susret s Obamom pa ostaje nepoznato o čemu su razgovarali, ali sudeći po fotografiji koju je dobio Večernji list, sigurno nisu samo razmijenili kurtoazne pozdrave. Bio je to drugi susret Milanovića s Obamom i američke prve dame sa Sanjom Musić Milanović jer su se prije toga imali prigodu službeno upoznati na summitu NATO-a održanom u svibnju ove godine u Chicagu. Tada su američki i hrvatski mediji komentirali da je Milanovićeva supruga za susret s Michelle Obama, za koju se mora priznati da izvrsno izgleda i spretno kombinira svjetsku modu i praktičan američki stil odijevanja, ukusno izabrala haljine i kompletiće u kojima je dostojno predstavila svoju zemlju.

Gospođa Milanović za prijam u rezidenciji američkog predsjednika u New Yorku koja se nalazi u hotelu Waldorf Astoria u kojoj Barack i Michelle Obama odsjedaju kad su u Velikoj Jabuci izabrala je tamnoplavu haljinu s modernim sivim polusandalama . Premijer se nije kao ni predsjednik Obama odlučio za smoking koji su nosili mnogi drugi državnici, nego je tamnoplavo odijelo i kravatu prilagodio modnom stilu svoje šarmantne supruge.

Kako Večernji list doznaje, Obama i Milanović su kratko razgovarali o predsjedničkoj kampanji koja se u Americi završava 6. studenoga, a nije nam poznato je li predsjednik Amerike tražio podršku hrvatskog iseljeništva na izborima za drugi mandat u Bijeloj kući. Michelle Obama suprugu hrvatskog premijera pitala je za djecu, zapamtivši da ima dva sina, a razgovarale su i o pozitivnoj kampanji protiv pretilosti među djecom koju provodi američka prva dama, a u Hrvatskoj se na tom području angažirala i Sanja Musić Milanović.

Komentara 40

IS
istinito
06:32 26.09.2012.

A tko je ova maskota pored obamuse?

Avatar puky
puky
06:40 26.09.2012.

"PREMIJER ZORAN MILANOVIĆ I SUPRUGA SANJA SASTALI SE S BRAČNIM PAROM OBAMA" ... i sa još 120 branič parova ... koliko je blentav ne bih se čudio da se pokuša uključiti u obaminu kampanju ... no srećom naša iseljena braćaaća neće poslušati partijskog sekretara koji, jel, o njima i njihovom domoljublju ima "krasno" mišljenje ... strava ...

DA
Doktor.Amer
06:04 26.09.2012.

Ja i moja zenica smo bili na sastanku sa Obamom i Milanovicem koji je uspijesan. Dosta sam lobirao kod predsjednika Obame za Hrvatsku. On je moj osobni prijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije