Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLAVNI REKORDER

Jurio Dalmatinom u Mercedesu 232,4 km/h

dalmatina dionica vrgorac ploče
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
08.01.2018.
u 11:44

Vozač je projurio kod odmorišta Krka, a policija mu je izdala prekršajni nalog i naplatila kaznu

Na autocesti A1, nedaleko od odmorišta Krka policija je proteklog vikenda zabilježila jedan neslavan brzinski rekord. Mercedesom splitskih registarskih oznaka 45-godišnji vozač kretao se brzinom od 232,4 kilometra na sat.

Policijska uprava šibensko-knisnka izvijestila je kako je neodgovornom vozaču izdan prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:32 08.01.2018.

A kolika je to kazna.Dok su god kod nas kazne za vožnju po auto-puti 230 km 2000 kuna bit će toga.U Austriji na autoputu prekoračiš za 20 preko 90 eura kazna,osobno se uvjerio pa ti stišći gas.I ovi presretači su promašena investicija.Posatvi kamere pa ćeš vidjeti isplativosti.Svaka kamera koja snimi prekoračenje kazna pa ti vidi kliko kazni možeš skupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije