Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB INTERESA

Dalija Orešković objasnila zašto će se izuzeti ako se bude odlučivalo o Marićevom bratu

Dalija Orešković
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
03.03.2017.
u 13:59

"Ako Povjerenstvo stekne dostatna saznanja i bude postojala mogućnost kršenja Zakona o sukobu interesa, Povjerenstvo će se baviti ovim slučajem i postupiti kao i u svakom drugom slučaju"

Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, rekla je da ne može govoriti bavi li se Povjerenstvo slučajem brata ministra državne imovine Gorana Marića, Svetimirom Marićem.

- U svakom slučaju, ukoliko Povjerenstvo stekne dostatna saznanja i bude postojala mogućnost kršenja Zakona o sukobu interesa, Povjerenstvo će se baviti ovim slučajem i postupiti kao i u svakom drugom slučaju. Obzirom da ovog trena to nije tako, ja bih se suzdržala od komentara konkretnog slučaja - rekla je Orešković na N1.

Objasnila je i zašto bi se izuzela iz odlučivanja o slučaju Svetimira Marića. Ispričala je kako je prije desetak godina živjela s roditeljima, kojim su Marićevi bili susjedi i s kojima su razvili ugodan i prisan susjedski odnos, pa ne želi da se pomisli da bi ona na bilo koji način mogla pogodovati Mariću u odluci Povjerenstva.

>> Marić o zapošljavanju brata: Nije mu potrebna ručica mlađeg brata da ga vodi kroz profesionalni put

>> Bandić Marićevom bratu ponudio posao u Holdingu: 'Netko mora podvući crtu i reći dosta'

Komentara 5

PI
pinkec
16:39 03.03.2017.

I tebi smeta Predsjednica? Istina, lepa ti je slika g. Dalija, ali to nije dovoljno! Nisi ni do koljena nasoj Predsjednici!

TW
TWITOIST
16:25 03.03.2017.

Sramota ministar Maric ima brata

DS
ds
16:44 03.03.2017.

Ova ima kasno paljenje,tip odustao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije