Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE RIJEČI

Dalija Orešković: Ispričat ću se Grabar-Kitarović

Rijeka: Stranka s imenom i prezimenom predstavila je svoj tim za Istru i Kvarner
Nel Pavletic/PIXSELL
06.10.2020.
u 13:34

Saborska zastupnica kazala je da sve one propuste koje je imala bivša predsjednica trenutačni predsjednik ima već sada

Saborska zastupnica Dalija Orešković najavila je da će se ispričati bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović zbog riječi koje je uputila na njezin račun za vrijeme njezina predsjedničkog mandata. 

– Kritizirala sam njezin rad i rezultate. Ako su izjave bile neprimjerene, ja ću se zbog njih ispričati, rekla je Dalija Orešković za N1 i dodala: – One propuste koje je Grabar Kitarović imala tijekom mandata, Zoran Milanović ima već sada.

– Ispričat ću joj se jer nisam očekivala da će njezin nasljednik napraviti već sada nešto puno gore – navela je saborska zastupnica. 

Podsjećamo, Orešković je za vrijeme mandata Grabar-Kitarović kazala sljedeće: – Ne znam je li to zbog umjetnih trepavica ili zbog toga što je potkapacitirana za funkciju koju obavlja, ali meni se čini da njoj nešto magli pogled na stvarno stanje u državi.

– Teško se pravdati za nešto što sam rekla prije dvije godine, ali spremna sam se ispričati ako treba. No to nije ni blizu izjava Zorana Milanovića jer ima opravdanje. I tada sam ukazivala na iste probleme. Tada sam spomenula da nije primjereno da Grabar-Kitarović ide na rođendane koje organizira Mamić. Danas na drukčiji način pokušavam upozoriti na bitne probleme – kazala je Orešković. 

VIDEO: Orešković i Puljak postavile ploču Ureda predsjednika na prostor kluba u Slovenskoj ulici

 

Komentara 47

DU
Deleted user
13:57 06.10.2020.

Ne trebas se ispricavati, pusti nas na miru, nestani... Hrvatskoj je dosta prolupanih egocentrika. Kad se sudarila sa samom sobom u formi Milanovićevog podbadanja, bi se korigirala. Nestani...

MI
mica1111
13:50 06.10.2020.

Znači da te Zoko nije podboo,ona se nikad ne bi ispričala !

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:50 06.10.2020.

Koga briga što si govorila i onda i sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije