Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen na djelu

Dali su susjedu ključ od svog doma, a zaprepastili su se kada su vidjeli snimku s kamere

Susjed uhvaćen na kameri kako ulazi u spavaću sobu
Foto: screenshot/youtube
24.11.2018.
u 12:46

Kada je sa svojom obitelji, suprugom i djetetom, planirala svoj odmor na Cipru, odlučila je dati susjedu rezervni ključ od njihovog doma da pripazi dok su oni na putu. Vjerovali su tom čovjeku koji im je bio susjed tada punih sedam godina.

Imati dobre susjede zaista je važno. No, kada imate susjede iz pakla, to vam može uništiti život. Osjetila je to na svojoj koži 45- godišnja Sharon Bulman.

Kada je sa svojom obitelji, suprugom i djetetom, planirala svoj odmor na Cipru, odlučila je dati susjedu rezervni ključ od njihovog doma da pripazi dok su oni na putu. Vjerovali su tom čovjeku koji im je bio susjed tada punih sedam godina.

No, nakon povratka s puta, Sharon je počela sumnjati da im susjed ulazi u dom dok ona i suprug nisu kod kuće. Nakon što je od 49-godišnjeg susjeda počela dobivati poruke: "Slatka Sharon, do kada nećeš doći kući?", odlučila je postaviti kameru u svoj dom. 

Video - Pogledajte što je snimila skrivena kamera u sobi

Zaprepastila se onim što je vidjela. Na snimci iz njene spavaće sobe vidjela je susjeda Gilla kako pregledava njeno donje rublje nakon što je navukao zavjese na prozorima da ga nitko izvana ne vidi. 

Prijavila je muškarca policiji koji je osuđen na godinu dana zatvora, dobio je zabranu prilaska Sharon, novčanu kaznu od 700 funti, od kojih 500 kao odštetu Sharon zbog pretrpljene duševne boli i 150 sati neplaćenog društveno korisnog rada. Muškarcu je naloženo i da se uključi u program za liječenje za seksualne prijestupnike. 

Sharon je izjavila da se u svom domu više ne osjeća sigurnom i da ne želi spavati u svojoj spavaćoj sobi nakon što je vidjela da je u njoj boravio njen susjed. 

Ključne riječi

Komentara 14

VO
vorda400
12:59 24.11.2018.

Godinu dana zatvora za kopanje po ladici donjeg rublja ??? Koliko bi tamo dobio za gaženje dvoje ljudi gliserom ili krađu milijardu eura???

ZA
!zagreb!
15:55 24.11.2018.

Kod nas zakolješ čovjeka u sred bijela dana bez ikakvog razloga i dobiješ tri.

SL
Slapac
19:32 24.11.2018.

A kod nas bi vjerojatno bio primljen u Bandićev klub saborskih zastupnika,dobio stan po povlaštenoj cijeni od naravno Bandića i svakako nekakav spomenik uz fontanu da ima di odmarat nakon šetnje po livadi i kamenjaru oko džamije uz meketanje Bandićevog stada ovčica koje tamo pasu da bi se osjećao kao u rodnom kraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije