Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZARADILA' TUŽBU

Dadilji slučajno poslala rasističku poruku pa se odlučila na drastičan potez

Dadilja
Foto: Getty Images
01.10.2018.
u 13:33

Maurice je odlučila podići tužbu protiv njih i traži odštetu jer joj je navodno obećana plaća od 350 dolara po danu tijekom šest mjeseci.

Giselle Maurice odlučila je tužiti obitelj s Manhattana nakon što je dobila rasističku poruku žene koja je tražila dadilju za svoju bebu.

Lynsey Plasco-Flaxman intervjuirala je osobe za radno mjesto dadilje koja bi trebala brinuti o njenoj novorođenoj kćeri. Tada je na razgovor došla Giselle Maurice i Lynsey je u tom trenutku krenula pisati poruku svojem suprugu Joelu.

– Neeeeeee još jedna crna osoba – napisala je u poruci koju je i poslala.

Problem je što je rasističku poruku poslala dadilji koju je intervjuirala i to ne jednom nego dvaput. Kada je uočila pogrešku, odlučila je otpustiti Maurice pod izlikom da se osjeća ''neugodno''.

Maurice je odlučila podići tužbu protiv njih i traži odštetu jer joj je navodno obećana plaća od 350 dolara po danu tijekom šest mjeseci.

Joel je pokušao objasniti da njegova supruga nije rasistkinja, piše Independent.

– Ona nije rasist. Mi nismo rasisti. Biste li vi dali svoje dijete u ruke onome prema kome ste bili nepristojni, iako je to bila pogreška? Svoje novorođeno dijete? Dajte, molim vas – izjavio je Joel.

Maurice je kazala kako nikada ne bi naudila djetetu.

– Zašto bi napravila to djetetu – rekla je Maurice.

Joel tvrdi da je ovdje riječ o iznudi.

Pogledajte i video: Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar duka4
duka4
13:40 01.10.2018.

Još malo ce te tuzit ako nekog krivo pogledas.

DO
domxerex
15:55 01.10.2018.

Imam kolegu na poslu koji nije rasista iako mrzi sve kineze, crnce, meksikace a naročito talijane i španjolce. Nije jer voli kineskinje, crnkinje, meksikanke, talijanke i španjolke. Čovjek samo mrzi konkurenciju kod žena.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:01 01.10.2018.

Kako je kako s druge strange avijeta suditi. Pogotovo ne znajuci za cinjenice koje su porazne. Preko 90% afroamerikanaca svakodnevno uziva droge. Preko 75% zlocina ucinjeno je od strane afroamerikanaca, kid nasilnih zlocina postotak I raste. Omjer spolova u istim je jedva 7% na strani muskaraca. Porazno za nekih 14%ukupnog stanovnistva, ali cinjenica. I dodje ti Doma 25 godisnjakinja s 12 cm potpeticama, perikom, umjetnim obrvama I noktima I zeli cuvati tvoju bebu? Pustimo na stranu kaj vi Doma sudite afroamerikancr po Jordanu, Williams sestrama, Denzel Washington ili C.Barry (skoro sam napisal I B. Cosbyu..lol) Ali iskreno, koliko vas bi za dadilju izabralo romkinju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije