Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč EU
Povratak na članak

Dačić: Rusiji nećemo uvesti ni najblaže sankcije

Maja Kocijančić, glasnogovornica visoke predstavnice EU za vanjsku politiku kaže kako su poznate mjere koje je EU uvela protiv Rusija i u vezi s tim "jako je važno da Srbija postupno usklađuje svoju politiku"

Komentari 14

TO
tolitol
11:48 21.11.2014.

EU izgleda ne shvaća da Rusija kontrolira proizvodnju i distribuciju nafte i plina u Srbiji i da bi se Srbija, bez majčice Rusije, srmzavala. Osim toga Srbija duguje stotine milijuna eura Rusiji za isporuke plina i politički ovisi o ruskoj samilosti u vezi s Kosovom (koje je ionako zauvijek izgubljeno no nema veze). A što se tiče Rusije, Srbija je bila i ostala, kako bi Srbijanci rekli, moneta za potkusurivanje u ruskom natezanju sa Zapadom.

VL
Avatar abcd
abcd
12:37 21.11.2014.

Srbija tj. nasa susjedna drzava nije uopce clanica te smijesne tvorevine, neka se eu bavi sa svojim gay pravima i uvozom crnaca, to ce joj donijeti prosperitet haha

VL
MX
Mister X
11:42 21.11.2014.

Dačić: Rusiji nećemo uvesti ni najblaže sankcije; pa zar imate razlog i koji je za sankcije ?

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
11:29 21.11.2014.

Nema šanse............ EU će jako plakati kad shvati da su u suštini izgubili Srbiju , jer su oni ti koji hoće proširenje, pre svega....jako je tanka linija koju Srbiju deli da napravi totalni preokret.

VL
KI
Kissinger
13:32 21.11.2014.

RT- potrošenka verbalno napali u kijevu prilikom polaganja vijernaca na majdanu.džo-mu se nije priključio.američki podpredsjednik nije smio izači iz blindiranog auta.

VL
MX
Mister X
11:34 21.11.2014.

Davati prodavati hranu voće jednome narodu-njihovoj djeci ( koja nisu kriva nimalo zbog grjeha "diktatora"-Putina ) Je humani čin to jedino Katolici i demokrati kuže da ne smiju i ne mogu da misle svojim komputerom nego samo diktatom crnog HuseinaHuseina iz bjele kuče.. Putina se kažnjava što pomaže svom ubijanome narodu u susjedstvu da se legalano oslobodi ( kao Hrvatska i Slovenija ) ! I sada tko je u pravu nedati djeci zdravu hranu... Zašto nisam ponosam da sam uvjek samo Hrvat ? Naravno znamo da Ameri nebi pomagali svojim "sepriranim amerima da ih Sjeverna Koreja tamani; znamo da Izraelci nebi za svoja tri ubijena ubili 3.333 palestinca,palestinke djece straca; ali eto taj gadni Putin on je jako "nastran" i pomaže svoje u susjedstvu jel cvile da su ugroženi .

VL
RA
ranko75
17:33 21.11.2014.

Razgovor o uvodjenju sankcija od strane Srbije ka Rusiji je izmedju ostalog perverzan. To je za normalnog srbina kao da ga neko nagovara da treba da podje protiv svojih roditelja,brace i sestara. Takav zahtjev zapada se u SDrbiji shvaca kao kada bi trazili da zavolimo paradu pedera, ili da predjemo u pedere. Medjutim svi mi na ovim prostorima smo veliki kompleksasi. Kada bi takve perverzne zahtjeve cinili jedni drugima, onda bi i dobili odgovor kakav dolikuje, ali kada nam takav perverzan prijedlog cini SAD ili EU mi se ustezemo da odgovorimo kako treba,i idemo im na ruku, a oni nemaju obraza.

VL
SA
santos008
17:42 21.11.2014.

Dacicu sta si se u.ro,nece tebi Seselj nista vi ste bivsi koalicioni partneri.Izgleda sad svaki Srbi hoce da je Seselj,bio u Vladi ne bio.

VL
CH
chemica
12:20 21.11.2014.

Napravit će ono što mu EU naredi. Sve ostalo je za unutarnjopolitičku upotrebu. Nije Dačić neuračunljivi Sloba koji iza sebe ima stotine tenkova i "čelična krila naše Armije". I Srbiju u puno boljem stanju nego što je danas. Nema se više otkud izvući nekakve rezerve s kojima bi Srbi preživjeli neke nove sankcije. Devedesetih su "jeli travu", a danas bi morali i kamenje pohrskati jer je trava odavno pobrštena. Blefer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.