Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans za sultana

VIDEO: Dačić pjevao Erdoganu na turskom, on Vučiću darovao bicikl

Foto: screenshot/youtube
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.10.2017.
u 13:10

Na Youtubeu je više snimki na kojima Dačić razdragano pjeva.

Šef srpske diplomacije Ivica Dačić, poznat po tome da voli zapjevati u društvu, ovaj je put svoje glasovne mogućnosti pokazao pred turskim predsjednikom Tayyipom Erdoganom koji boravi u posjetu Srbiji, a snimka je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama, pišu srpski mediji. 

Na jednoj se snimci vidi Dačić kako blizu stola za kojim sjede Erdogan i njegova supruga Emina te srpski predsjednik Aleksandar Vučić i supruga Tamara, pjeva "Osman Agu" na turskom jeziku. 

Na Youtubeu je više snimki na kojima Dačić razdragano pjeva.

Među njima je i svečana večera tijekom koje Dačić pjeva svoju omiljenu pjesmu "Miljacku", kao i ona na kojoj tijekom svečane večere organizirane nakon inauguracije predsjednika Vučića u lipnju pred bivšim ministrom vanjskih poslova Italije Francom Frattinijem pjeva "O sole mio". 

Srpski predsjednik u utorak navečer ugostio je turskog predsjednika Erdogana u Domu Garde, a večeri su prisustvovale Erdoganova supruga Emina i Tamara Vučić. Prethodno su prošetali Kalemegdanom.

Kako pišu Nezavisne novine, Erdogan je Vučiću poklonio bicikl na kojem piše "Aleksandar Vučić" i šah, a Vučić je njemu darovao ćilim.

Komentara 108

Avatar VIVAESPANA
VIVAESPANA
12:48 11.10.2017.

vi ne znate da pevate, ali znate da igrate... kako drugi sviraju

BE
Beogradjan
12:26 11.10.2017.

Samo polagano, stigao je Erdogan, uskoro dolaze Orban i Kinezi, posle Makron, Tramp i Putin i druge da ne spominjemo. Malo se zapitajte ?

Avatar debela koli
debela koli
12:53 11.10.2017.

Baš me zanima kako bi Kolindica zapjevala. Za trbušni ples ne smem ni da pomislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije