Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANOM ODJEKNUO PLJESAK

Dačić o padu letjelice: 'Hrvati nisu ni za dron spremni, a kamoli za dom'

Beograd: U Domu Narodne skupštine njen predsjednik Ivica Dačić raspisao predsjedničke izbore
Foto: Milos Tesic
1/6
14.03.2022.
u 15:31

Mi oborili nevidljivog, a ovi Hrvati ne mogu ni ovaj dron da obore, kazao je Dačić u svom govoru

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić u nedjelju je u Ivanjici imao govor u kojem je ustvrdio kako se protivi ulasku u NATO. 

- Naša politika je jasna. Mi smo rušili NATO - naveo je te se osvrnuo na pad drona na zagrebačkom Jarunu. 

- Na našoj listi se nalazi Zoltan Dani koji je i oborio F117. Mi oborili nevidljivog, a ovi Hrvati ne mogu ni ovaj dron da obore. Pa oni nisu ni za dron spremni, a kamoli za dom - kazao je, a dvoranom su odjeknuli pljesak i smijeh.  

"Nevidljivi" F117, kojeg Dačić spominje, američki je borbeni zrakoplov izrađen od materijala koji ga čine gotovo nevidljivim za radare. Jedan je takav, naime, srušen u Srbiji 1999. godine nekoliko dana nakon početka NATO-va bombardiranja. 

Pada drona dotaknuo se jučer Na predizbornom skupu i srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

- Ono što se dogodilo u Zagrebu nije se moglo dogoditi Srbiji, mi bismo taj avion oborili za 5 minuta - rekao je te istaknuo kako Srbija nikada nije imala jaču vojsku nego sada. 

VIDEO Zagreb: Premijer Andrej Plenković i  nadležni članovi Vlade obišli su mjesto pada besposadne letjelice

 

 

Ključne riječi

Komentara 166

DU
Deleted user
15:56 14.03.2022.

srbi sve mogu bolje, vise, jace...ali kosovo vise nemaju, srba vise nema u HR, crna gora u NATO-u...eto sto znaci biti jak samo na rijecima.😉

PU
Pukovnik
15:53 14.03.2022.

Srbi lijepo betoniraju svoj image kao tkzv. „Shitholecountry“ kroz ljubakanje sa Rusima. Nedavno su prozvani da podupiru s oruzjem vojnu huntu u Mijanmaru. U svim Hollywoodskim filmovima su ratni zlocinci, trgovci ljudima i oruzjem i dileri. Samo dalje tako cvijeta vam svijetla buducnost.

Avatar Hellas
Hellas
15:53 14.03.2022.

Dacic u skupstini na sav glas kaze taj hrvatski pozdrav. I Srbi mu jos zapljescu. 🤭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije