Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan grada Novalje

Dabo: Mi smo u top deset turističkih destinacija po broju noćenja

Svečana sjednica Grada Novalje
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
12.06.2019.
u 13:02

Ulažemo s ministarstvom i u poduzetničke zone, povukli smo i 22,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU, očekujemo i dozvole za gradnju marine i ribarske luke, istaknuo je među ostalim Ante Dabo gradonačelnik Novalje

Ante Dabo gradonačelnik Novalje na svečanoj sjednici gradskog vijeća i u povodu Dana grada izjavio je kako je Novalja imala uspješnu godinu.

- Mi smo u top deset turističkih destinacija po broju noćenja u Hrvatskoj i bilježimo stalno povećanja. No, težimo još boljim rezultatima i statusu destinacije što kvalitetnijeg turizma, izgradnje hotela s minimum četiri zvjezdice i time smo ispisali pozivnicu investitorima. U samo jednoj godini smo otvorili tri hotela s četiri zvjezdice s preko 500 kreveta i s time se malo tko može u Hrvatskoj pohvaliti - rekao je gradonačelnik Dabo ističući brojne više milijuna vrijedne infrastrukturne projekte.

- Moramo proširiti vrtić kao najbolju demografsku mjeru. Sedam i pol milijuna kuna vrijedan je projekt nadogradnje vatrogasnog doma. Ulažemo s ministarstvom i u poduzetničke zone, povukli smo i 22,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU, očekujemo i dozvole za gradnju marine i ribarske luke - istakao je među ostalim Ante Dabo gradonačelnik Novalje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije