Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidović o incidentu s Krstičevićem

'Da sam znao da će ga to toliko uzrujati, ne bih mu dao maketu'

18.01.2019.
u 11:51

On je u prvom redu ministar obrane, podložan je javnoj kritici i mora se znati s njom nositi, napominje Vidović

Zastupnik SDP-a Franko Vidović komentirao je danas incident koji se dogodio na prvoj sjednici Sabora nakon zimske stanke. Nakon što je postavio pitanje o propalom nabavljanju borbenih zrakoplova, premijeru Andreju Plenkoviću i ministru obrane Damiru Krstičeviću donio je makete aviona. Krstičević je tada izgubio živce i maketu je bacio na pod.

"Ne izrugujem se s ljudima, empatična sam osoba. Da sam znao da će ga to toliko uzrujati, ne bih mu dao maketu, iako ne mislim da sam nešto krivo napravio", kazao je Vidović za N1.

"On je u prvom redu ministar obrane, podložan je javnoj kritici i mora se znati s njom nositi", napominje Vidović.

Pogledajte video: Krstičević izgubio živce u Saboru. Bacio maketu aviona na pod

Podsjetimo, ministar obrane nakon incidenta objasnio je novinarima zašto je to napravio.

"Učinio sam sve, dvije godine vrlo intenzivno vodili smo cijeli projekt. Sve smo učinili da hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. i sada, nakon toga svega, dođe ti netko da se izruguje. Za nečiji rad kakav god, dvije godine žestokog rada... Dođe ti netko bez ikakvog poštovanja da meni stavi tu maketu. Jel' se to trebalo dogoditi. Slažem se s mojom reakcijom, da nije neki način. Ali, morate razumjeti, ja sam ratnik i tražim sve najbolje od svojih ljudi. I, vjerujte, u ovom procesu Hrvatska je učinila sve da ovaj problem bitan za Hrvatsku riješimo", rekao je Krstičević.

Pogledajte video: Optužbe nakon kojih je uslijedio incident Plenković - Grmoja

Komentara 25

DO
domagoj1492
12:51 18.01.2019.

seeronje iz SDPa su htjele iznajmljivati air policing od italije ili Slovenije. tako da hrvatska izgubi avijaciju. takoder su htjele monetizirati (prodati Goldman Sachsu) autoceste. pizduni srbocetnicki

SK
Skviki
13:11 18.01.2019.

Vidović je teška budala ili veliki licemjer. Ta reakcija od Krstičevića je bila za očekivati. Krstičević nije mogao drukčije ni reagirati poslje tolikih napada u zadnje vrijeme od strane bezveznjakovića.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:27 18.01.2019.

Vidoviću, nisi mu dostojan cipele obrisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije