Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJE SEDAM GODINA

''Da sam ostao na Harvardu, nikad ne bi bilo Facebooka''

facebook, Mark Zuckerberg,  (1)
Reuters/Pixsell
06.11.2011.
u 19:09

Osnivač “fejsa” Mark Zuckerberg nikad nije diplomirao na Harvardu, a na fakultet se ne vraća kao student, već će sveučilište posjetiti kako bi regrutirao studente za stažiranje.

Marc Zuckerberg vraća se na sveučilište Harvard sedam godina nakon što je pokrenuo Facebook. Osnivač “fejsa” nikad nije diplomirao na Harvardu, a na fakultet se ne vraća kao student, već će sveučilište posjetiti kako bi regrutirao studente za poslove i stažiranje na najomiljenijoj društvenoj mreži.

Prošlog tjedna Zuckerberg je na sveučilištu Stanford objasnio zašto se nikad nije vratio na Harvard.

– Ništa nisam znao i zato sam morao biti ovdje. Da sam ostao u Bostonu, Facebook nikad ne bi profunkcionirao – citirao je Zuckerberga Atlantic Wire.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:22 06.11.2011.

... ovaj članak nije dobro i u potpunosti preveden, prevoditelj i prepričavač nije ni sam, izgleda, shvatio što je rečeno u uriginalnom članku na Enleskom. Taj Cukerberger veli da da je imal glavu napunjenu znanjima iz udžbenika, nikada ne bi došao na ideju o Facebooku ... dakle u tom smislu \"ništa nje znao!¨\" Inače, bio je najbolji mogući učenik, talentiran, poznavatelj klasičnih jezika, francuskog i tako dalje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije