Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RABIN

'Šimunić je srozao ugled Hrvatske'

kotel da non
Foto: Borna Filić/PIXSELL
27.11.2013.
u 22:57

Smatra da je izgubio kontrolu te ponizio državu

Svojim je ponašanjem nakon utakmice Josip Šimunić uspio osramotiti Hrvatsku do dna u trenutku kada smo trebali biti ponosni. Kaže to Glavni Rabin dr. sc. Kotel DaDon, koji nije želio komentirati peticiju Nefesh Haye, organizacije za koju nikad nije ni čuo. No Šimunića nije štedio. Smatra da je izgubio kontrolu te ponizio državu.

– Ne bih ja licitirao treba li ići u Brazil ili ne. Ali mislim da je svojim ponašanjem uspio srozati ugled Hrvatske – kaže Da Don.

Komentara 79

NN
nee nee
07:28 28.11.2013.

Je li država osramotila hrvatski narod štiteći zakonima zločince, dno dna

CA
cannibal.amazon
07:55 28.11.2013.

možda je bila neprimjerena situacija, ali šimunić je pozdravio starim hrvatskim pozdravom, a lijevom rukom pokazivao je na tribine (držeći majicu u istoj). pa dokle će nam srbi i židovi inputirati nešto što se dogodilo prije 60 godina!!!! samo mee zanima da li dotični rabin podržava holokaust koji provode izraelci nad palestincima - ubijanje nenaoružanih muškaraca, žena, djece, silovanja i palenja i dr. trenutno, tamo se događa najveći ratni zločin nakon 2.svjetskog rata, a zanimljivo, nitko ih ne osuđuje (osim malih običnih ljudi), jer drže većinu svjetske love. normalno, ne treba globalizirati (kao kada sve hrvate koji viču za "dom spremni" nazivaju ustašama) većina su dobri ljudi, ali kojma njihova politika usađuje mržnju prema arapima. pa prema tome, a rabin je pametan čovjek, mogao bi malo pogledati unazda par stoljeća i procjeniti jesu li i tada hrvati bili ustaše.

PO
portugisac
08:17 28.11.2013.

Ja bih dao na referendum da tko je više osramotio ovu državu; Šimunić sa svojim povicima ili vlada sa "Lex Perković" i Vukovarom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije