Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasna odluka

D. Zgrebec (SDP) i B. Kunst (HDZ) na čelu povjerenstva za Inu

zgrebec
Foto: Igor Kralj/24sata
1/3
23.04.2010.
u 10:43

Odluka odbora danas bi trebala biti izglasana i na sjednici Sabora.

Odlučeno je tko će "pročešljati" ugovore sklopljene između Vlade i mađarskog MOL-a. Odluku o devet članova i to jednoglasno donio je danas saborski Odbor za izbor i imenovanja i upravne poslove.

Odlučeno je tako da će na čelu ovog povjerenstva biti esdepeovka Dragica Zgrebec čija je stranka i zatražila osnivanje posebnog istražnog povjerenstva za Inu kako bi se provjerili svi ugovori koje je država sklopila od početka privatizacije te hrvatske kompanije.

Za potpredsjednika povjerenstva imenovan je hadezeovac Boris Kunst, a za tajnika njegov stranački kolega Josip Salapić. U povjerenstvu će još sjediti i hadezeovci Ana Lovrin i Goran Marić, Zdravko Kolić iz HSS-a i Zlatko Koračević iz HNS-a, dok će "boje SDP-a " braniti Josip Leko i Gordan Maras.

Odluka odbora danas bi trebala biti izglasana i na sjednici Sabora kako bi već idući tjedan povjerenstvo moglo početi s radom.

Komentara 7

OB
-obrisani-
12:32 23.04.2010.

jarac, misliš li na Dragicu Zgrebec iz CK SKJ? pozdrav vaš zmijicamala

ZD
Zdravek
11:26 23.04.2010.

\"Odluka odbora danas bi trebala biti izglasana i na sjednici Sabora kako bi već idući tjedan povjerenstvo moglo početi s radom.\" mjesec dana, mjesec dana im je trebalo da sastave ko ce biti u povjerenstvu \"Sabor je krajem ožujka nana zahtjev SDP-a donio odluku o osnivanju istražnog povjerenstva za Inu sa zadatkom utvrđivanja činjenica u vezi s privatizacijom\" kao oni ce vec iduci tjedan pocet radit? mos si mislit?

CE
cericzel
11:23 23.04.2010.

Hahahahaha Kunst?! Kunst je prodana duša .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije