Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZASLANSTVO HSLS-a U EUROPSKOME PARLAMENTU

D. Kosor: Hrvatska ima apsolutnu potporu europskih liberala

darinko kosor
Marko Lukunić/PIXSELL
VL
Autor
Stojan de Prato / Bruxelles
02.03.2010.
u 17:21

Hrvatska je dobila “apsolutnu potporu i najavu pomoći” Saveza liberala i demokrata Europe (ALDE) da ove godine završi pristupne pregovore s Europskom unijom, kaže Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a.

Hrvatska je dobila “apsolutnu potporu i najavu pomoći” Saveza liberala i demokrata Europe (ALDE) da ove godine završi pristupne pregovore s Europskom unijom, ustvrdio je Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a čije se izaslanstvo u utorak u Europskome parlamentu u Bruxellesu sastalo s čelnim europskim liberalima: predsjednikom ALDE-ova stranačkoga kluba i bivšim belgijskim premijerom Guyom Verhofstadtom, potpredsjednicom EP-a i njemačkom zastupnicom Silvanom Koch-Mehrin, liberalnim europarlamentarcima Belgijkom Annemie Neyts te Slovencima Jelkom Kacinom i Ivom Vajglom. U HSLS-ovu je izaslanstvu i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič.

- Preostala se poglavlja mogu brzo zatvoriti. Što prije završi pristupni postupak, to je bolje za sve u Europi. Hrvatska mora konačno postati dio EU - naglasila je Silvana Koch-Mehrin.

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:43 02.03.2010.

da i u Sloveniji su od LDS-a dobili potpunu podrsku-bullmastifi...

Avatar vh1
vh1
08:15 03.03.2010.

Koji su to ??? Naš stanu u kombi. Nigdje u EU nisu nositelji vlast. Stalno su minimalci po koalicijama za sitnu lovu. Dorice Javi seeeeee......tuku nam djecu po ulicama. Radi nešto. Zaradi plaču.

UK
Ugo Kajvez
22:50 03.03.2010.

Sad ste vi liberali dobili njihovu potporu, sad se lijepo k njima odselite i nas u hrvatskoj ostavite na miru ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije