Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Plenkoviću nije bio dosta SDP, smazao je i Esih. Pupovca još ne dira

Milorad Pupovac i Andrej Plenković
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
22.09.2018.
u 09:30

Ovdje kuna viška, ovdje jedna manjka i puf, nema te više. Verboten! To je pravna država! Kao da nam poreznu politiku vodi Superhik.

SUBOTA, 15.9.

Sjećate se one dosadne braće Sinković, koja su u dvojcu na pariće osvojili sve živo i neživo? Sve Svjetske kupove, europska prvenstva, zlatnu medalju na Olimpijadi, a usput su srušili i svjetski rekord? E, ta dvojica, Valent i Martin, promijenili su disciplinu i sada veslaju kao dvojac bez kormilara. Danas su i tu osvojili Svjetsko prvenstvo. Da im je još kormilar, gdje bi im bio kraj?

NEDJELJA, 16.9.

U tenisu sve po starom. Svaki nastup naših, po naputku Gorana Ivaniševića, najvećeg potrošača živaca i ganglija kod gledatelja, u povijesti hrvatskog sporta, mora biti drama. Najprije je Čilić prosuo ono što smo već proslavili, a onda je mali Ćorić pobijedio ono što smo već oplakali. Kod Ace u Nu2 nastupa Penava. On igra neobičnu igru. Prvo zabije Plenkiju, pa sebi. Čudan sport.

PONEDJELJAK, 17.9.

Počeli smo igrati košarku, kao Srbi nogomet! Sve kao neki talenti i dominacija, a nisu u stanju pobijediti Poljsku. Da, onu istu Poljsku, kojoj je Dražen, prije 25 godina ubacio svoje zadnje koševe. Otprilike, tada je sve i krenulo nizbrdo. Treba provjeriti igraju li braća Sinković košarku. Možda da probamo s njima? Gore od ovoga ne može…

UTORAK, 18.9.

Dosta više sporta! Idemo probati s rijaliti showom. Jedan od najgledanijih je raspad SDP-a. Sve imate u njemu. Izbacivanje učesnika, svađe natjecatelja, prijetnje, uvrijeđene frajle, nedorasle lidere, povrijeđene taštine, podmetanja… U današnjoj epizodi, ponovo su pokušali potjerati Beru, ali im Bero poručuje da će čuvati funkciju, kao zjenicu oka!

SRIJEDA, 19.9.

Plenki drži dijetu, pa je malo nervozan. Vidio je kako se Kolinda preko noći prepolovila, pa bi i on tako. Međutim, nema on tu upornost. Svako malo prekrši zavjet i ubije se od hrane. Evo, danas na primjer. Došao je u Sabor i umjesto mandarina koje mu je supruga spremila u džep, došao je na Aktualni sat i pojeo oporbu! Nije mu dosta bio SDP, nego je smazao i Esih. Pupovca još ne dira.

ČETVRTAK, 20.9.

U zemlji apsurda, sasvim logično zvuči vijest da je pored cijele frke oko kurikularne reforme i pored svih reflektora koji obasjavaju školstvo iz svih kutova, neki anonimni činovnik u nadležnom ministarstvu, zaboravio podijeliti više od 8000 udžbenika najsiromašnijoj djeci. Može li površnije, gluplje i nesposobnije? Teško. Međutim, naći će birokrati način da i to nadmaše. Polako.

PETAK, 21.9.

Ako su činovnici u jednom ministarstvu jing, u drugom su jang! Uvijek imate pluseve i minuse. Pogledajte našu diku, poreznike! Cvijet naše birokratizirane pameti hoda Hrvatskom i pečati. Male prodavaonice, pekare, kafiće, sve čega se dohvati. Ovdje kuna viška, ovdje jedna manjka i puf, nema te više. Verboten! To je pravna država! Kao da nam poreznu politiku vodi Superhik.

Pogledajte raspravu Plenkovića i Marasa u Saboru:

Komentara 35

DU
Deleted user
10:44 22.09.2018.

Novinar koji nas već godinu dana pokušava nasmijati srednjoškolskim sastavcima.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:05 22.09.2018.

Ivanisevicu, neki komentari su ti "super" neki koda si ih pod "hik" napisao.

DU
Deleted user
18:53 22.09.2018.

Jeli ovaj članak plaćeni oglas, ili oda drugaru Plenkoviću?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije