Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odgovara svima

Cvijeće u Vodicama podijelilo građane - petokraka ili logo Turističke zajednice?

Cvijeće u Vodicama
Foto: INFOVODICE
1/3
26.04.2018.
u 18:31

Prije radova na istom mjestu bio je travnjak te od cvijeća formiran hrvatski grb, nakon radova nestao je grb te se od zasađenih bijelih i crvenih begonija formirao logo Turističke zajednice Vodice koji je prethodno bio postavljen pred ljekarnom.

U Vodicama na spoju ulice Hrvatskih boraca i Obale Juričev Ive Cote na zemljanu površinu koja se nalazi ispred zgrade stare općine postavljeni su novi nasadi. Prije radova na istom mjestu bio je travnjak te od cvijeća formiran hrvatski grb, nakon radova nestao je grb te se od zasađenih bijelih i crvenih begonija formirao logo Turističke zajednice Vodice koji je prethodno bio postavljen pred ljekarnom. 

Ipak, nisu svi građani Vodica vidjeli logo/cvijet...neki smatraju da se radi o zvijezdi petokraki, prenosi Infovodice, a koji prenosi i izjavu Radoslava Juričeva Sudca, dragovoljca Domovinskog rata i tenkista 113. šibenske brigade koji je kamionom prešao preko cvijeća:

-Nije dostojno i primjereno da u mom mjestu od cvijeća bude zvijezda petokraka i to samo 50 metara od spomenika hrvatskim braniteljima. Molio bih da se ovo sanira, vrati na stanje onakvo kakvo je prije bilo, a ako oni ne mogu onda ću ja o svom trošku sanirati.

S njim se pak nije složila gradonačelnica Vodica Nelka Tomić: - Zvijezda ima oštre, a ne oble rubove i ja osobno ovdje vidim oblik cvijeta koji je inače logo naše turističke zajednice. 

Ključne riječi

Komentara 42

DU
Deleted user
19:15 26.04.2018.

Ovo je cvijet a ne petokraka! Tko god vidi ovdje petokraku treba liječničku pomoć. Uostalom što si oni umišljaju? Da se bore protiv komunizma? Dok u HDZ-u ima hrpe komunista koji prstom nisu makli da kazne udbaše koji su po svijetu ubijali Hrvate nego još tim udbašima su u HDZ dali mjesta. Ti lažni branitelji prstom nisu makli kada je komunista šeks i HDZ uhitio genrale koji su se borili za Hrvatsku.

NM
nemirno more
19:36 26.04.2018.

uh,ovaj je na teskim dr.gama... obilazim vodice u sirokom luku...

DU
Deleted user
19:28 26.04.2018.

tenkista u glavi počeo cvijeće u petokrake pretvarati , jer to neki kladioničarski delirij??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije