Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kakica je kakica'

Pseći izmet držala je sedam mjeseci u zamrzivaču, evo zašto

pas
Foto: Beate Ney-Janssen/DPA/PIXSELL
10.02.2018.
u 12:47

Eleanor Gramby (67) iz Benllecha kažnjena je prošlog srpnja dok je šetala psa svoje 89-godišnje susjede, koji je izvršio nuždu

Jedna Velškinja čuvala je komad psećeg izmeta u zamrzivaču sedam mjeseci kako bi dokazala nevinost nakon što je kažnjena zbog nesakupljanja izmeta za psom.

Eleanor Gramby (67) iz Benllecha kažnjena je prošlog srpnja dok je šetala psa svoje 89-godišnje susjede, koji je izvršio nuždu, piše Daily Post. Izmet, kaže, nije bio baš čvrst, ali je dala sve od sebe da pokupi s tla koliko je mogla. Unatoč tome, na parkiralištu joj je pristupio zaštitar privatne tvrtke Kingdom Security i kaznio je.

- Rekla sam mu da sam pokupila što sam mogla, čak sam ponudila da očistim lišće, ali on je samo rekao "Kakica je kakica" i svejedno me kaznio - rekla je Gramby.

- Ponijela sam vrećicu doma i stavila je zamrzivač - dodaje.

Gramby kaže da ju je tijekom posljednjih sedam mjeseci zaštitarska tvrtka neumorno proganjala kako bi je natjerala da plati kaznu, te da su odustali zbog manjka dokaza tek nakon što je zatražila da vidi video snimljen zaštitarevom kamerom.

- Prvo su mi rekli da mi ne mogu pokazati snimku zbog zaštite podataka, ali sam rekla da sam na snimci ja pa je imam pravo vidjeti. Rekli su mi da ih nazovem za dva dana, ali odjednom sam dobila pismo u kojem piše da kazne više nema.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

pas
1/30

Komentara 6

DU
Deleted user
13:20 10.02.2018.

Ovo mi sve više liči na dobar humoristični časopis.

VJ
Vl jedi govna
17:41 10.02.2018.

Šta je postigla držanjem govna u frižideru kad je proces zaustavljen zbog snimke kamere? To je ko kad je medo trebo u vojsku pa si je odrezo kitu da ga proglase nesposobnim, a oslobodili su ga zbog ravnih tabana

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:44 10.02.2018.

Nudim 10000 kn nagradu ako mi netko u HR dokaže da je platio kaznu za sporu vožnju ispod 40 / h i zbog ne pokupljanja kakice. Bitno da se dječica igraju na friškoj kakici. O zaljevanju tel. stupova ,drveća i kotača na automobilima drugi put !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije