Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djetinjstvo u Kini

Curica zapela i visjela s 24., a dječak s 4. kata!

kina,dijete,zapelo,visiti (1)
YouTube screenshot
24.07.2013.
u 08:37

Prepušteni sami sebi, petogodišnjakinja iz provincije Hubei i njezin vršnjak iz Nanyanga zapeli su između rešetaka i ostali visjeti u zraku

Ostaviti dijete samo u zaključanom stanu praksa je ili nužnost kojoj pribjegavaju pojedini kineski roditelji. No prošlog se vikenda taj čin ponovno pokazao kobnim i umalo odnio dva mlada života.

Prepušteni sami sebi, petogodišnjakinja iz provincije Hubei i njezin vršnjak iz Nanyanga zapeli su između rešetaka i ostali visjeti u zraku. Nesretna djevojčica visjela je s balkona na 24. katu, s visine od 70 metara, dok je dječaku glava zapela između rešetki prozora na četvrtom katu. Panični prolaznici promatrali su s tla sićušno tijelo koje se s vanjske strane zgrade koprcalo u zraku i nesretnu djevojčicu kako mirno stoji držeći se rukama za rešetke.

Djevojčicu su u nedjelju spasili vatrogasci. Dok je jedan rezao šipke, drugi se vezao sigurnosnim užetom i pridržavao je s vanjske strane. Zamotao ju je u deku i dodao svom kolegi.

Njezin vršnjak spašen je dan ranije. Kada je jedan vatrogasni tim krenuo u spašavanje, drugi je ispod njegova tijela razvio deku kako bi ga uhvatio u slučaju pada . Nakon što je izbavljen iz nevolje, mališan je izjavio kako je ostao sam te da je krenuo u potragu za majkom.

Oba djeteta bila su u šoku, no bez ozljeda.

>>Dvogodišnjak izbavljen iz odvoda na cesti u kojem mu je zapela noga

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije