Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Čuljak: Prosvjede u Vinkovcima organizirali su Hrvatski laburisti

hdz
Goran Ferbežar/PIXSELL
14.03.2011.
u 12:21

Organizatorima i sudionicima prosvjeda zamjerio je što su se izvikivale uvrede na premijerkin račun

VINKOVCI - Protuvladine prosvjede u Hrvatskoj, pa i u Vinkovcima potaknula je oporba koja koristi nezadovoljstvo građana i želi srušiti Vladu jer se boji izbora nakon zaključivanja pregovora za ulazak u EU. Oporba je svjesna da bi Vlada premijerke Kosor nakon okončanja pregovora pobrala pohvale jer je ostvarila sve što je obećala, a to znači da bi HDZ pobijedio na izborima i toga se oporba boji. U Vinkovcima su prosvjede organizirali Hrvatski laburisti, a kada vidimo tko su organizatori i govornici jasno je kakvu budućnost oni promiču. Glavni organizator ima iza sebe  15-ak kaznenih prijava, a nekoliko je članova njegove obitelji u HDZ-u – rekao je predsjednik vinkovačkog HDZ-a i saborski zastupnik Tomislav Čuljak na današnjoj tiskovnoj konferenciji HDZ-a u Vinkovcima naslovljenoj "Dosta je uvreda".

Organizatorima i sudionicima prosvjeda zamjerio je što su se izvikivale uvrede na račun premijerke, ali i cijele Vlade, poput "Lopovi!,"Mafija!" ,"Kriminalci", a to je, drži Čuljak, uvreda za sve časne članove HDZ-a.
– Mi ne želimo da se vrijeđaju naši članovi koji su časni ljudi i ponosni na članstvo u HDZ.

Osvrnuo se i na seljačke prosvjede koje, tvrdi on, vodi čovjek koji ima političke ambicije, ne bavi se poljoprivredom i nije mu na prvom mjestu dobrobit seljaka već osobni interes. Župan i dopredsjednik ŽO HDZ-a Božo Galić kaže kako je država za poticaje isplatila 3,6 milijuna kuna, a u Vukovarsko-srijemskoj županiji 400 milijuna.

– Poticaje seljaci ne koriste kako bi trebalo jer poticaji su, kao što i ime kaže, za poticanje konkurentnosti, a ne za kupovanje traktora koji će godišnje raditi mjesec dana. Jedan od seljaka, kojeg sam vidio na televiziji kako kuka da nema što jesti, ovih je dana kupio novi automobil. Kao župan sam izuzetno ponosan na suvremenu farmu sa 3500 krava muzara između Ivankova i Retkovaca gdje živi vođa prosvjeda Tomislav Pokrovac, ali znam sigurno da za ovih 10-12 godina postojanja te farme, Pokrovac nikada nije bio u njoj da bi vidio kako uspješno funkcionira jedan poljoprivredni sustav. Njega to ne zanima, ali rušenje Vlade da – rekao je župan Božo Galić.

Komentara 11

OB
-obrisani-
15:38 14.03.2011.

jako malo je ponosnih članova hdz-a! KAD pitaš nekog je li u hdz-u, a znaš da 100% je....odgovor je nisam nikad bio član hdz-a!

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:49 14.03.2011.

220.000 članova hdz-a su časni i pošteni ljudi, šačica onih koji su krali, su u zatvorima i to je ČINJENICA. sdp svoje kriminalce štiti i dalje i to je poruka hrvatskom narodu što bi se dogodilo kad bi sdp došao na vlast i nastavio krasti.

OB
-obrisani-
13:53 14.03.2011.

\"Protuvladine prosvjede u Hrvatskoj, pa i u Vinkovcima potaknula je oporba koja koristi nezadovoljstvo građana\" --- A građani su nezadovoljni? Čime, da nije potpunom nesposobnošću Vlade? . . . \"kada vidimo tko su organizatori i govornici jasno je kakvu budućnost oni promiču. Glavni organizator ima iza sebe 15-ak kaznenih prijava, a nekoliko je članova njegove obitelji u HDZ-u\" --- Što je od toga više inkriminirajuće, to da ima kaznene prijave ili da mu je pola obitelji u HDZ-u? . . . \"Organizatorima i sudionicima prosvjeda zamjerio je što su se izvikivale uvrede na račun premijerke, ali i cijele Vlade, poput \"Lopovi!,\"Mafija!\" ,\"Kriminalci\", a to je, drži Čuljak, uvreda za sve časne članove HDZ-a.\" --- HDZ ima časne članove? Ajde Čuljak, navedi jednoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije