Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA NESSIE

Čudovište iz Loch Nessa uočeno čak 2 puta u 5 dana

Loch Ness- skulptura
Foto: Silvia Kusidlo/DPA/PIXSELL
1/2
06.03.2019.
u 18:21

Lisa je fotografirala crni predmet u obliku slova L kako viri iz vode, čini se da je to glava i vrat slavnog čudovišta

Čudovište iz Loch Nessa navodno je uočeno dva puta u pet dana protekle veljače. Tajanstvenu zvijer najprije je uočila i fotografirala žena iz Manchestera 23. veljače. Lisa Brennan, 30-godišnjakinja, i njezin partner, 37-godišnji Danny, vozili su se blizu dvorca Urquhart kad su prvi put u veljači vidjeli čudovište.

Lisa je fotografirala crni predmet u obliku slova L kako viri iz vode, čini se da je to glava i vrat slavnog čudovišta. Rekla je da je objekt nestao ubrzo nakon što je snimila fotografiju koju je objavio Mirror.

– Vozili smo se oko jezera i kada smo stigli do zaljeva Urquhart, neposredno prije dvorca, uočila sam tamni objekt visok oko tri i pol metra iznad površine vode – kazala je Lisa.

Nakon toga je 27. veljače lovac iz Irske, Eoin O' Faodhagain, uočio čudovište na službenoj web-kameri. 

– Gledao sam web-kameru nekih 20 minuta kada sam primijetio da se nakratko pojavio tamni objekt te nakon toga nestao. Odmah sam znao da je riječ o Nessie, a ne brodu ili nečem sličnom. Brodovi ne nestaju samo tako s ekrana, a nakon 20 minuta gledanja, Nessie se više nije pojavila – kazao je lovac.

>>Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...


 

Komentara 24

DU
Deleted user
07:12 07.03.2019.

I ja jučer na Jelačiću ugledah čudovište. I prepadoh se silno. A onda je Mrak otišla iza ugla...

ZH
Zlatousti Hrvat
12:57 07.03.2019.

Nesto slicno sam pojeo jucer

DU
Deleted user
17:42 07.03.2019.

KAJ JE OVO? Kaj ne vidite da se jadna životinja nasukala.. gdje je grin pis, gdje je rada borić, gdje je pupovac da spasi ugrožene?!?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije