Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan slučaj

Čudo u Zagrebu: Mali dječak pao sa šestog kata i preživio

pad (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
03.07.2010.
u 13:43

Dječak je pao ispred zgrade u kojoj živi s roditeljima i starijim bratom, a živica kojom je omeđen vrt ispred zgrade ublažila je njegov pad i spasila ga od smrti.

Četverogodišnji dječak, koji je danas ujutro pao s šestog kata zgrade u Kopernikovoj ulici u zagrebačkom naselju Travno, preživio je pad te je prevezen u Kliničku bolnicu Rebro gdje se, usprkos teškim tjelesnim ozljedama, liječnici nadaju njegovu oporavku. Dječak je pao ispred zgrade u kojoj živi s roditeljima i starijim bratom s visine od 15-tak metara, a živica kojom je omeđen vrt ispred zgrade ublažila je njegov pad i spasila ga od smrti.

 – Sin mi se popeo na prozor i pao dok je majka bila u kupaonici. Sve se dogodilo u par sekundi. On je u bolnici. Ima slomljenu potkoljenicu. Potreseni smo jako, žena mi je dobila i injekciju za smirenje. Inače s njim nemamo nikakvih problema. Nije nestašan, stariji sin je obično taj koji je živahan - objasnio je dječakov otac. 

 Šokirani susjedi opisali su obitelj kao pristojne, normalne, te su uvjereni da je događaj nesretan slučaj.

 - Utvrđujemo okolnosti pod kojima se to dogodilo - rekla je Jelena Bikić, glasnogovornica PUZ-a.

Komentara 27

DU
Deleted user
13:55 03.07.2010.

Slomljena potkoljenica je teška tjelesna ozljeda.

DU
Deleted user
14:03 03.07.2010.

Moj komentar je poruka novinaru da se slomljena potkoljenica ne može i ne tretira kao laka tjelesna ozljeda, a onaj koji daje minus na komentar vjerojatno nema pojma zašto ga lupa.

JO
Johny1973
14:11 03.07.2010.

Mali sretan ti rođendan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije