Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO PRI SVIJESTI

Čudo u Švicarskoj: Dječak preživio nakon što je automobil na njega naletio dvaput

Pixabay
09.01.2021.
u 15:02

Dječak je zadobio prijelome više kostiju, no nakon naleta automobila ostao je kontaktibilan i pri svijesti

Jedno je dijete u Švicarskoj uspjelo preživjeti nakon što je automobil na njega naletio čak dvaput u kratkom vremenu, izvijestila je u subotu policija.

Vozač je u petak navečer preparkirao svoje vozilo na drugo mjesto u gradu Oberentfeldenu, pri čemu je naletio na dvogodišnjaka koji je u blizini automobila vozio bicikl.

Kad je dječakova majka vrisnula i tako upozorila 53-godišnjeg vozača on je automobilom krenuo unatrag te ponovno prešao preko dvogodišnjaka, rekao je za dpa glasnogovornik policije Adrian Bieri. Dječak je zadobio prijelome više kostiju, no nakon naleta automobila ostao je kontaktibilan i pri svijesti, rekao je glasnogovornik.

Na fotografiji automobila vidi se da je vozač očistio samo mali dio vjetrobranskog stakla od leda zbog čega mu je preglednost bila smanjena. Odmah mu je oduzeta vozačka dozvola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije