Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez predrasuda

Crveni križ obučava talibane kako previti ranjenike

talibani
AFP/Pixsell
26.05.2010.
u 21:11

Središnjica humanitarne organizacije objavila je kako je počela s treningom jer su mine, barikade na cestama i okršaji onemogućavali ranjenima da stignu do bolnice.

Međunarodni odbor Crvenog križa obučava talibane u Afganistanu kako pružiti prvu pomoć ranjenima te ih opskrbljuje medicinskom opremom kako bi borci ozlijeđeni u sukobima sa snagama NATO-a i afganistanskom vojskom mogli na terenu dobiti potrebnu pomoć.

Središnjica humanitarne organizacije objavila je kako je počela s treningom jer su mine, barikade na cestama i okršaji onemogućavali ranjenima da stignu do bolnice.  Britanski mediji prenose kako ova inicijativa Crvenog križa nije naišla na topao prijam službene afganistanske vlade. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:56 27.05.2010.

Pa to je dobro! Tako kad od ubijanja dobiju plikove na prstima mogu jedan drugog previti i nastaviti dalje! Bravo crveni križ! Od njih ćete kao zahvalu dobiti metak u čelo ali bar vam neće odvojiti glavu od ramena!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:25 28.05.2010.

Koi kaze da nema boga! ? :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije