Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Croatia zdravstveno osiguranje predstavilo akciju dopunskog osiguranja

CZO
Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
21.04.2017.
u 11:57

Schanzov ovratnik i pomagala za hod nažalost lako mogu postati dio svačijeg modnog izričaja

Neplanirane životne situacije poput ozljeda i bolesti vrlo lako mogu postati dio vaše svakodnevice, jer nikad ne znate što život nosi. S lijepim proljetnim danima, u dućane su stigle nove modne kolekcije, na koje ćemo, bez obzira na to što nam najčešće nisu neophodne, potrošiti značajna sredstva i vrijeme. Istodobno, za zdravlje ćemo tvrditi da je najvažnije, no na njega ćemo potrošiti značajno manje vremena i novaca pravdajući se kako „neće valjda baš nas zadesiti nevolja“. Upravo je takav način razmišljanja u središtu nove kampanje Croatia zdravstvenog osiguranja pod naslovom „Nikad ne znaš što život nosi“, zbog čega je pokrenulo akciju dopunskog zdravstvenog osiguranja, tijekom koje osiguranicima daruju B listu lijekova u prvoj godini.

Kako bi spriječili visoke troškove izazvane nepredvidivim životnim događajima, a koji narušavaju kvalitetu svakodnevice, u fokusu nove kampanje CZO-a nalaze se manekeni s rukom u gipsu, flasterom nakon operacije žuči ili štake zbog ozljede ligamenata. Ovim pomalo neuobičajenim prikazom CZO je nastojao pokazati kako smo često spremni potrošiti novce na najnoviji modni dodatak no isto nismo spremni učiniti kad je u pitanju naše zdravlje. Stoga se događaju situacije kada nažalost štake ili gips mogu postati neželjeni, vrlo skupi „modni detalj“.

Tijekom akcije, koja traje do kraja lipnja, uz ugovoreno dopunsko osiguranje po cijeni od 70 kn mjesečno CZO daruje B listu lijekova potpuno besplatno u prvoj godini. Kartica Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja vrijedi kao sredstvo plaćanja za široku listu lijekova koje biste inače trebali dodatno platiti.

Kako bi sve bilo u skladu s vrhunskom modnom fotografijom, modele u ovoj neobičnoj kampanji fotografirao je cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić. 

Želite prijaviti greške?