Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

Croatia Airlines otvorio dodatnu informativnu telefonsku liniju

Croatia airlines
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
19.03.2020.
u 14:20

Napominju da svi putnici trebaju kontaktirati prodajno osoblje Croatia Airlinesa prije datuma planiranog putovanja.

Croatia Airlines izvijestio je u četvrtak da je uz dosadašnje telefonske brojeve kontakt centra 6676 555  i 072 – 500 505, otvorio dodatni broj telefona 0800 – 7777.

"I u ovim izvanrednim okolnostima prioritet su putnici, a osobito oni koji su već kupili karte za domaće i međunarodne letove. Zbog toga je tvrtka, uz dosadašnje telefonske brojeve Kontakt centra 6676 555  i 072 – 500 505,  otvorila i dodatni broj telefona 0800 – 7777 kako bi se svim putnicima u najkraćem mogućem roku izašlo u susret i regulirala sva njihova prava. Osim toga, mobilizirani su i dodatni ljudski potencijali prodajnog osoblja i to na nekoliko lokacija unutar tvrtke", kaže se u priopćenju Croatia Airlinesa.

Dodaje se kako je zbog velikog broja telefonskih poziva, a radi što veće operativne učinkovitosti, kompanija prisiljena prioritet dati putnicima čija putovanja trebaju početi najkasnije za 72 sata.

Croatia airlines
1/29

Svi ostali korisnici usluga mole se za razumijevanje i strpljenje, pri čemu u nacionalnoj aviokompaniji ističu da će svaki putnik i svaka zrakoplovna karta biti obrađeni i to u skladu s prilagođenim pravilima, koje je tvrtka donijela zbog epidemije koronavirusa.

Napominju da svi putnici trebaju kontaktirati prodajno osoblje Croatia Airlinesa prije datuma planiranog putovanja.

To je osnovni preduvjet za reguliranje njihovih putničkih prava, što uključuje i dogovor oko organizacije putovanja u razdoblju nakon smirivanja epidemije.

Putnike upućuju i na svoje stranice www.croatiaairlines.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije