Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

CRO Demoskop: Josipoviću drugi mandat; referendum o ćirilici neizvjestan

josipović
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
05.01.2014.
u 16:30

Najozbiljnija protukandidatkinja bila bi bivša HDZ-ova ministrica vanjskih poslova Kolinda Grabar Kitarović

Da se ovih dana održavaju predsjednički izbori, predsjednik Ivo Josipović osvojio bi drugi mandat već u prvom krugu, pokazalo je redovito mjesečno istraživanje CRO Demoskop koje je za HRT provela agencija Promocija plus.

Najozbiljnija protukandidatkinja bila bi bivša HDZ-ova ministrica vanjskih poslova Kolinda Grabar Kitarović.

Provedeno je i istraživanje o referendumu o ćirilici, a rezultati pokazuju da tek četvrtina ispitanih smatra da referendum treba provesti. Ishod referenduma, prema ovom istraživanju, bio bi neizvjestan.

>> 'Nema povlačenja tužbe za genocid bez podataka o nestalima'

Komentara 116

CI
cicibela
16:45 05.01.2014.

Ogledalce, ogledalce, kaži meni, tko je najpopularniji u čitavoj zemlji? A ankete uvijek odgovaraju: – Vi ste, predsjedniče, najomiljeniji! Živjela čarobna ogledalca i anketarske agencije!!!

DU
Deleted user
17:09 05.01.2014.

Očajno je to što i od ovakovog bezličnog predsjednika koji do sada nije dao ama baš ništa upečatljivo baš kao ni u svojoj pravničkoj ili glazbenoj karijeri hrvatska politika ne nudi ništa bolje ili se kvalitetnije ne žele kandidirati.

CI
cicibela
17:28 05.01.2014.

U doba sveopćeg big brother-a bi li se CRO Demoskop odvažio, pa nam pustio neku anketu uživo. Ispitaju 100 građana pred kamerama da vidimo kako odgovaraju? Čisto radi vjerodostojnosti njihovih anketa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije