Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPLELA PO ĐUKANOVIĆU
Povratak na članak

Crnogorska novinarka o opsadi Dubrovnika: 'Napad su prikazivali kao obranu, zločine kao patriotizam'

Povodom 29. obljetnice početka opsade Dubrovnika Tadić-Mijović još je jednom ukazala na, kako kaže, "prvu crnu mrlju naroda koji je do tada bio uglavnom na pravoj strani povijesti"

Komentari 13

DA
danijelrukavina4
19:47 01.10.2020.

Poznato nam je svima da je Đukanović 1991. godine također bio pod šljemom - uostalom postoje i fotografije, a i TV ga je snimila. Poznato je također da nam se Đukanović ispričao. Da li su se ispričali ovi koji izz Beograda se petljaju u politiku Crne Gore ? Neovisno o tome, što ja mislim i o Đukanoviću, a vezano na biznis-politiku, čovjek se je ispričao. Još nisam doživio da su se ovi iz Beograda ispričali - mislim na "trio fantastikus"- Dačić, Vulin, Vučić.

VL
MI
micke
19:16 01.10.2020.

Onaj ko nakon rata u Sloveniji nije shvatio da Milosevic ne brani Jugoslaviju, vec stvara Veliku Srbiju ne treba objasnjavati nista. Ali, ono sto me zanima je tko taj koji dao mig Slovencima da otvoreno.mogu napasti JNA.

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:15 01.10.2020.

Dva oka u glavi napala Dubrovnik na današnji dan 1991. A sad bi se zbog nečije politike trebali praviti kako se to nije ni dogodilo. Mi ćemo to pamtiti dok smo živi. I naša djeca. Naučili smo ih tko susu nam neprijatelji.

VL
CO
coska
18:14 01.10.2020.

Vuk dlaku mijenja...

VL
OR
Orilogorilo
00:57 02.10.2020.

Jesu li Crnogorci bili na pravoj strani povijesti kad su napali Dubrovnik 1805. I spalili sve oko Dubrovnika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.