Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČIN SOLIDARNOSTI

Crnogorska medijska kuća donira prihod od novogodišnjeg trobroja za potresom pogođena područja

Foto: Vijesti.me
1/2
30.12.2020.
u 21:29

- Zemljotres koji je pogodio naše susjede, odnio ljudske i materijalne žrtve - nije samo tegoba koja se desila ‘nekome drugome’, nego nesreća svih nas - poručila je Marijana Kadić Bojanić

Nakon niza država članica EU, zemalja u susjedstvu, mnogobrojnih pojedinaca koji su odlučili pomoći Petrinji, Sisku i okolnim područjima pogođenim razornim potresom, stiže nova vijest o solidarnosti iz susjedstva. Najutjecajnija crnogorska medijska kuća Vijesti odlučila je donirati sav prihod od novogodišnjeg trobroja za pogođena područja.

- Zemljotres koji je pogodio naše susjede, odnio ljudske i materijalne žrtve - nije samo tegoba koja se desila ‘nekome drugome’, nego nesreća svih nas. Upravo zbog toga medijska kuća Vijesti je odlučila da prihod od prodaje novogodišnjeg trobroja donira zemljotresom pogođenim područjima Hrvatske i tako, makar malo, pomogne obnavljanje Petrinje, Siska i Gline. Kao društveno odgovoran medij - ‘Vijesti’ apeliraju na sve koji žele i mogu pomoći - da se pridruže ovoj humanoj akciji - poručila je Marijana Kadić Bojanić, izvršna direktorica televizije Vijesti i Daily Pressa, u okviru kojeg rade novina i portal Vijesti.

>> VIDEO Iz Slovenije su poslali veliki broj kamiona i strojeva za pomoć teško stradalim područjima

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
22:19 30.12.2020.

Dubrovčani se sjećaju njihovih donacija 1991. i 1992.

ME
medvedgrad
22:05 30.12.2020.

Lijepo. A muslimani u Mostaru ne daju obojati Staeri most u hrvatske boje. A to su radili s drugim i za manje tragedije. Zapamtiti!

Avatar prahrvat
prahrvat
22:35 30.12.2020.

bravo. hvala crnogorcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije