Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova nagrada

Crni Harley dobio svoju novu vlasnicu: 'Nisam mogla vjerovati'

Lucija Perleta osvojila je Harley Davidson u nagradnoj igri Večernjeg lista
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/8
19.07.2018.
u 08:58

Siščanka Lucija Perleta obožava Harley Davidson, ali nikad nije mogla ni pomisliti da će taj luksuzni motor svoj novi dom pronaći baš u njezinoj garaži

Harley Davidson oznaka je luksuza i brze vožnje, san je svakog motorista, ali i mnogih koji to nisu. Motor je to koji je odavno postao simbol određenog stila života. Upravo zato, prije nego što je u ruke dobila ključeve svog novog Harleyja, dvadesettrogodišnja Lucija Perleta postala je glavna zvijezda u svom Sisku.

Voli motore i ‘bikere’

Lucija je, naime, dobitnica Večernjakove nagradne igre u kojoj je sudjelovalo na tisuće čitatelja, a nagrada je bila crni Harley Davidson Street 750, opasna zvijer na dva kotača savršena za gradsku vožnju. Ključeve je u ruke sretnoj dobitnici predala djelatnica Harley Davidson trgovine u zagrebačkim Oranicama, a kada je objavljeno da je baš ona dobila Harleyja, Lucija je postala centar pozornosti u svojoj ekipi:

– Stalno su me pitali hoću li ih provozati – kaže Lucija, koja je na vijest da je sretna dobitnica reagirala s oduševljenjem.

Jednostavno nisam mogla vjerovati jer kolika je bila vjerojatnost da baš ja dobijem motor.

Lucija Perleta osvojila je Harley Davidson u nagradnoj igri Večernjeg lista
1/11

Lucija i inače voli motore, povremeno se druži s bikerskom ekipom i bila je na nekoliko motosusreta, a za Harley kaže da ga obožava. Ipak, istaknula je, nikad nije mogla ni zamisliti da će ovaj prvoklasni motor imati baš u svojoj garaži. Ovo je inače i njezin prvi veliki dobitak na nagradnoj igri.

– Volim nagrade igre, pogotovo volim slati kupone, ali obično ne dobijem ništa više od kozmetike i ostalih sličnih sitnica. Upravo zato sam iznenađena što sam baš ja sretna dobitnica ove nagradne igre – priznaje te dodaje kako trenutačno nema položenu kategoriju za vožnju motora, ali to namjerava učiniti kako bi mogla na svojem novom metalnom ljubimcu ‘krstariti’ Siskom.

Motor odličan za početnike

Za osvajanje ove vrijedne nagrade, bilo je potrebno kupovati Večernji list od 5. do 9. lipnja i skupljati objavljene kupone, a izvlačenje je održano 20. lipnja. Harley Davidson koji se dijelio u ovoj nagradnoj igri vrlo je vrijedan primjerak tog američkog proizvođača motora.

Radi se o motoru na vodeno hlađenje, koji ima pouzdani ABS kočni sustav, posebno prilagođen ovjes i posebno dizajniran okvir motocikla, čime je ovaj motocikl vrlo okretan i njime je lako upravljati, a odličan je za vozače koji nisu skloni prejakim “konjima” i novi su u svijetu motora. Osim crne, dostupan je i u srebrnoj te crvenoj boji.

Komentara 2

Avatar Linux
Linux
17:35 19.07.2018.

Harley Davidson oznaka je luksuza i brze vožnje.... Hana, ne blamiraj se bezveze!!!

RI
rightside
09:19 19.07.2018.

pa sad, ajde kad je dobijen badave,, inace,nit je ekskluziva nit je specijalan a ni skup,,bas taj o kojem ovdje pise,,ima puno boljih, puno ljepsih i puno skupljih,,)))) no za promocije i reklame je dovoljan i neki jeftilen od te firme,,)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije