Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
endemska korupcija
Povratak na članak

Crncima će vratiti dio zemlje koja im je oteta

Deset posto bijelaca u vlasništvu ima 70 posto zemlje i ta nepravda uzrokovana apartheidom mora se početi ispravljati

Komentari 5

HO
homofob
16:19 14.05.2019.

VL ima priliku educirati ignorantsko stanovnistvo ali ju ne koristi. Bjelci Afrikaaneri zemlju u Juznoj Africi nisu DOBILI nego ju kupi od Zulu kralja Dingane prije nego su krenuli na veliki put prema Zuli kraljevstvu. Sada tu placenu i dovedenu u stanje produkcije hrane zemlju oteti i dati je u ruke neznalica bi bilo smrtno pogubno za naciju koja ce skapati od gladi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:47 14.05.2019.

a kako to oni misle uzeti nečiju zemlju, koj une taj netko dobio po tada važećim zakonima i pravilima? 94-e se nije promijenio ustav zemlje, a ni kasnije, da bi se proglasilo nelegalnim vlasništvo... po kojem zakonu crnci imaju zemlju i njima je neće uzeti država, a imali su je prije 94-e, a sad će samo bijelcima uzimati..? nek se ugledaju na zimbabve, oni su bijelce protjerali. od zemlje izvoznika hrane su postali uvoznici, polja propala, nemaju ničeg, osim inflacije kojom se natječu sa venezuelom. nek podijele ono što nitko ne koristi, tu zemlju. nek pokrenu projekte navodnjavanja i osposobe zemlju, imaju je i previše. a uzimati zemlju koju netko obrađuje 100 godina... da bi privremeno nekog usrećili, koji nema ni traktor, ni znanja, a kamoli novca, za ulagati u proizvodnju.... smiješno. prije pola godine u rusiji bili predstavnici južnoafričkih bijelaca. rusi im obećali ako ih zbilja izbace, istjeraju, iz južne afrike, da će im ruska država podijeliti državnu zemlju. tih 10% stanovnika koji su bijelci tu zemlju i održavaju na životu. crncima je ipak u svom tom metežu korupcija i kriminal njihovih uzeo budućnost.

VL
PO
POBROZDS
12:51 14.05.2019.

neka dodju u Hrvatsku...rado ih primamo .

VL
SZ
stela_zg
00:30 15.05.2019.

piskaralo koje je napisalo ovaj tendenciozni člančić ima još jako puno za učiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.