Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Bruxellesu

Crna Gora uskoro otvara pristupne pregovore s Europskom unijom

Premijer Crne Gore, Igor Lukšić
DPA/PIXSELL
22.03.2012.
u 16:32

Crna Gora je 2010. godine dobila status zemlje kandidatkinje za ulazak u EU, a u travnju bi Europska komisija trebala podnijeti izvješće o provođenju reformi

Crnogorski premijer Igor Lukšić sastao se u Bruxellesu s predsjednikom Europske komisije Joseom Manuelom Barossom koji je tom prigodom izjavio da je Crna Gora blizu otvaranja pristupnih pregovora s Europskom unijom, prenosi HRT.

– Crna Gora sada odlučnošću, radom i političkom voljom mora prijeći posljednje prepreke na putu – kazao je Barosso, a crnogorski premijer tvrdi da je napredak vidljiv, posebno u području pravosuđa, no kako su euroatlantske integracije i dalje prioritet vlade.

Crna Gora dobila je 2010. godine status zemlje kandidatkinje za ulazak u EU, a u travnju bi Europska komisija trebala podnijeti izvješće o provođenju reformi.

Komentara 8

PA
patria
18:32 22.03.2012.

Crna Gora je nakon dugo vremena opet postala ono što je nekad i bila, samostalna država, a ne više običan trećerazredni srpski satelit i privjesak.

ZO
zook
20:54 22.03.2012.

bezveze

OD
oltar domovine
18:08 22.03.2012.

e bogami coce nece biti vise lezi lebe(kruhu) da te jedem hehe i vama je vrijeme da radite ...a ne samo sverc komerc ...cigarete itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije