Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika akcija

Čovjek zapeo pokraj Majskih Poljana: Do njega nitko ne može doći već tjedan dana

Nakon potresa Majskim Poljanama zbog dugotrajne kiše prijete poplave
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/5
05.01.2021.
u 13:39

Navodno je ostalo još stotinjak metara puta

Vojska još uvijek nije uspjela doći do jednog čovjeka koji je zaglavio u Majskim Poljanama u zaseoku Brnjeuška nakon potresa.

Riječ je, kako kaže dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić, o gospodinu Radi Lončareviću. Navodno je ostalo još stotinjak metara puta. Prema informacijama, čovjek je tamo zapeo, javljaju 24sata.

Video: Video potresa u Sisku: Čuje se rušenje pročelja bolnice, ljudi u autima nisu znali što se događa

Rade je '61. godište, živ je, do njega su se probili HGSS-ovci, i sad je potrebno 850 metara probiti do njega. Reporteri 24sata također su pokušali doći do njega, ali su ih mještani odvratili jer je put neprohodan, kako kažu, čak i za traktor, a kamoli za naše vozilo.

Podsjetimo, dogradonačelnica Bakšić Mitić u ponedjeljak navečer rekla je kako je još jedan mještanin "zapeo" i da tjedan dana nitko nije mogao doći do njega, no da je vojska uspjela ipak doći. Kada ih je vidio, čovjek se rasplakao.

Komentara 12

GR
Grandstar
13:55 05.01.2021.

A kaj taj covjek nije sam mogao krenut prema civilizaciji Kaj je nepokretan Kak migranti se svuda probiju

DU
Deleted user
13:56 05.01.2021.

Hrvatska vojska spašava Radu iz Majskih Poljana.Kojeg su svi ostavili? Groteska?

Avatar Asterix
Asterix
15:15 05.01.2021.

Nadlijeću li helikopteri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije