Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POPLAVA

Čović i Karamarko posjetili Odžak, sastali se i s Izetbegovićem

Tomislav Karamarko i Dragan Čović
Foto: VL FOTO
22.05.2014.
u 17:14

Čović i Karamarko sa svojim suradnicima obišli su Prihvatni centar u Sportskoj dvorani u Odžaku, gdje ih je dočekala ravnateljica Centra za socijalni rad Ivka Božić

Izaslanstvo HDZ-a BiH i HDZ-a Republike Hrvatske danas je bilo u obilasku poplavljenih područja i područja s klizištima. Izaslanstva HDZ-a BiH i HDZ-a RH predvođena predsjednicima Draganom Čovićem i Tomislavom Karamarkom održala su sastanak s lokalnim čelnicima u Odžaku i s ministrom za ljudska prava i izbjegle osobe Damirom Ljubićem.

Također, posjetili su Caritas Vrhbosanske nadbiskupije u Odžaku, gdje ih je dočekao dekan vlč. Jakov Filipović koji upravlja s prihvatom pomoći upućene na područje općine Odžak. Održan je kratki sastanak u župnom uredu s dekanom vlč. Jakovom Filipovićem iz župe Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja u Odžaku, te vlč. Zdenkom Spajićem, župnikom župe sv. Roka u Prudu.

Čović i Karamarko sa svojim suradnicima obišli su prihvatni centar u Sportskoj dvorani u Odžaku, gdje ih je dočekala ravnateljica Centra za socijalni rad Ivka Božić, te su razgovarali s izbjeglim mještanima s poplavljenih područja i pružili im potrebnu nadu u brz povratak na svoja ognjišta. Predsjednici dva HDZ-a sastali su se s načelnikom općine Odžak Hajrudinom Hadžidedićem i članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem. Naravno, glavna tema razgovora je bila katastrofa izazvana nezapamćenim poplavama koje su pogodile Bosnu i Slavoniju.

>> Poplave na Balkanu: Pogledajte nove dramatične fotografije iz BiH

Komentara 8

PO
poludiopremijer
18:00 22.05.2014.

Bravo za Tomislava

CO
cope
18:45 22.05.2014.

Dobro jutro Kolumbo gdje su ti naocale .

DK
dr kaunda
19:21 22.05.2014.

cinbenik u pravu si 120 posto samo si trebao dodati da se prava ekipa sastala da pomogne napacenom narodu dosta su pomagali nedaj Boze vise njihove pomoci bolje da ne pomazu jer ce ljudi opet ostati bez icega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije