Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVAO SDA
Povratak na članak

Čović i Dodik pozvali na hitnu uspostavu vlasti u BiH

Dodik je rekao da se vlast ne može formirati jer bošnjački partneri blokiraju takav proces raznim opstrukcijama

Komentari 4

ZI
zimerman
00:42 23.05.2019.

A šta je sa hrvatom Komšićem ,šta on misli o svemu tome??

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:23 23.05.2019.

i sad nek netko veli da daytonski sporazum nije u redu... vječno će bih biti disfunkcionalna država ako se nastavi jahati po tom modelu. ukoliko se ide to rasturiti, a možda bi bilo dobro, bošnjaci bi umislili da će sad najednom oni moći cijelu zemlju držati u šahu, a hrvati i srbi bi zajedno mogli de facto i de jure vladati bih-om. ali, dayton je osnova bilo kakvih budućih odnosa, ukoliko se sve tri strane, plus rh i srbija, ne usuglase sa promjenama, ništa od toga. dayton je zaustavio rat (uz naravno američko bombardiranje srba, jer bi inače i više od 70% bih-a bilo srpsko, a bombe su stale kad se srbija javno izjasnila da će ući ukoliko se sukobi na zaustave, sjetimo se milutinovića u parizu tri dana prije zaustavljanja svih akcija hv i armije bih, i vraćanja na pozicije 'dogovorene' mjesec dana prije...).... ali dayton je trebao biti samo prvi korak u stvaranju održive političke zajednice tri naroda u granicama bih. amerikanac i europa se uživjeli u ulogu stranog visokog predstavnika u bih i davanjem mu sve većih ovlasti, koje u biti nadilaze ovlasti definirane daytonom. i dobili smo ovu nakazu od države u susjedstvu. to treba podijeliti na tri dijela i gotovo. svatko svojem jatu. bit će nezadovoljnih, al i ovako ih je, čak i više. na svim stranama.

VL
DE
desperadikus
08:34 23.05.2019.

Jedino rjesenje je da Hrvatski teritori traze prikljucenje Republici Srpskoj kao promena entiteta za pocetak a kasnije da se izdvoje kao treci entitet i prikljuce Hrvatskoj a RS Srbiji. Bakir i Komso neka se posle igraju politike.

VL
ZI
zip123
23:48 22.05.2019.

Dva brata uboga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.