Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM ŽELIO UĆI U SDP'

Ćorić odgovorio Milanoviću: Jedina moja veza s SDP-om je čišćenje njihovog nereda

Zagreb: Zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u hotelu Westin
Igor Kralj/PIXSELL
21.10.2020.
u 16:35

- Moguće da je moj životopis bio na njegovom stolu, ali ja nikad nisam želio niti pristao ući u SDP. Gospodina Bernardića znam od 1997. godine. Nikad nisam s njim razgovarao o ulasku u SDP - dodao je Ćorić

Ja u socijaldemokratskoj partiji poznajem čitav niz ljudi čitav niz godina. Neke od njih od svog ranog djetinjstva poput gospodina Ostojića. Međutim moja jedina i najčvršća veza s SDP-om je čišćenje nereda koji je ostao iza Vlade gospodina Milanovića u mom resoru - odgovorio je ministarTomislav Ćorić na izjave predsjednika Zorana Milanovića koji je ranije danas kazao da mu je Ćorić, dok je bio premijer, slao svoj životopis preko Davora Bernardića, a da je onda, kada nije uspio u svom naumu, otišao u HDZ.

- Moguće da je moj životopis bio na njegovom stolu, ali ja nikad nisam želio, niti pristao ući u SDP. Gospodina Bernardića znam od 1997. godine. Nikad nisam s njim razgovarao o ulasku u SDP - dodao je Ćorić kojeg je Milanović u izjavi danas nazvao i mađarskim potrčkom, što je ministra nasmijalo.

Rekao je da današnje predsjednikovo izlaganje vidi kao reakciju na njegovu jučerašnju izjavu o ovrhama.

- Shvaćam da je današnje predsjednikovo izlaganje uzrokovano mojom izjavom kada sam rekao da smo učinili čitav niz iskoraka za ovršene u odnosu na Milanovićevu Vladu. Doista nije ukusno da predsjednik te Vlade, koja nije išla u značajnije promjene i nije do kraja zaštitila ovrršene lekcije, sada dijeli lekcije nama - kazao je ministar.

Još jednom je napomenuo da kombiniraju s jedne strane epidemiološke mjere, a s druge strane pomoć gospodarstvu.

- Gospodarstvo je ugroženo ne samo mjerama u zemlji nego i izvana. U takvom ekonomskom šoku i s obzirom na mjere koje sami propisujemo, moramo pomoći održati likvidnost i opstanak tržišta rada - istaknuo je ministar gospodarstva i održivog razvoja.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Plenković: Milanović se ponaša kao piroman koji se želi prerušiti u vatrogasca

Komentara 6

AR
ares2020
17:06 21.10.2020.

Ćoriću, u prošloj Vladi resor gospodarstva vodio je HNS i Ivan Vrdoljak pa ako "čistiš nered" čistiš onaj nered koji ti je ostavio Plenkovićev voljeni koalicijski partner.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:07 21.10.2020.

Sva sreća za Ćorića što Plenković ne zna njegovu biografiju!!!!!

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
16:52 21.10.2020.

Ćoriću, ti si ružna debela hadezeovska lopovska gnjida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije