Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
187 11°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Asparagus:

  Dobrović nije potpisao u interesu HR. Čorić je potpisao u interesu HR, jer je tako rekao DORH. To je objašnjenje za vrtić Pčelica.

 • Avatar NenadNikolic
  NenadNikolic:

  Više toga nije u redu. Prvo MOL. Kako je moguće da ministar svjedoči o izvozu hrvatske nafte u MOL a da taj slučaj niti ne spomene predsjedniku vlade Plenkoviću. Dakle težak događaj po hrvatski državni suverenitet je zatajio ministar od ... prikaži još! Plenkovića? A da ne kažem kolika je moguća ekonomska šteta i šteta po cijelu županiju zbog brojnih otkaza uslijed zaustavljanja proizvodnje. Drugo elektroprivreda. U krajnje sumnjivom sklapanju poslova na samu Staru godinu od strane HNS-ovog ministra Vrdoljaka sada smo dobili nastavak. HDZ-ova poznata posrednica u sumnjivim poslovima pored živog ministra Ćorića je preuzela raditi dogovore vezane uz elektroprivredu. Nemoguće je da gospodin Ćorić o tome nije ništa znao. Jedina briga sada gospodina Ćorića je da li je dovoljno uzeo da plati odvjetnike, vjerujem da će odvjetnici otegnuti proces i Ćorić biti oslobođen zbog zastare. Štetu je Ćorić uradio osobno Plenkoviću ali i stranci jer Plenković se prikazuje kao nevjerodostojan pred cijelom Europom što je ogromna šteta za tog perspektivnog državnika koji je dozvolio da mu ljudi od povjerenja unatoč ogromnih primanja i povlastica čine toliku štetu. Nakon što je okrenuo glavu kada ga je Ressler onako ružno i javno spomenuo nadam se da više neće to činiti. Plenković je sposoban državnik i ne treba ga potrošiti i javno sramotiti od strane njegovih suradnika. Jedini problem Plenkovića je što ga baš oni koje je osobno izabrao i pomagao su mu nanjeli najveću štetu. Ovo sve zajedno nije nikako dobro!

 • markec555555:

  rimcova je pokrala miljarde a ministar, premijer i ostali adezeovci u minsitarstvima ništa nisu znali, bravo stoka od naroda ajmo po olovke i zaokruživat za hdz.....

Još iz rubrike Vijesti

Otvoreno
OTVORENO

Turudić branio Horvatinčićev slučaj: Mislite da čovjek s malignom bolesti treba u zatvor?

Lokaliziran požar u migrantskom kampu pokraj Sarajeva
NEREDI U Blažuju KOD SARAJEVA

Migrantski bosanski lonac je eksplodirao, BiH traži pomoć

Inauguration of Joe Biden as the 46th President of the United States
STOPIRAO GRADNJU ZIDA

Bidenov restart Amerike: Već je poništio 17 Trumpovih odluka

2