Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 TISUĆA KUNA

Coca Cola i UNDP pomažu razvoj sportskog ribolova na Gacki

\'DEV SVJETSKO PRVENSTVO U RIBOLOVU SNIMIO TOMISLAV PAVLEK
19.03.2010.
u 10:26

Coca Cola i UNDP Športsko-ribolovnoj udruzi „Gacka“ Otočac donirali su komplet ribičke opreme vrijedan 12 tisuća kuna. Svečanom uručenju donacije nazočio je gradonačelnik Otočca Mario Barković.

OTOČAC – Coca Cola i međunarodni program za razvoj UNDP, koji su već duže vrijeme prisutni u Županiji ličko-senjskoj, pa tako i u Otočcu, nastoje svojom pomoći podržati realizaciju pojedinih programa i projekata.

Tako su najnovijom donacijom pomogli razvoju sportskog ribolova na rijeci Gacki. Oni su Športsko-ribolovnoj udruzi "Gacka“ iz Otočca donirali komplet ribičke opreme vrijedan 12 tisuća kuna.

Svečanom uručenju donacije nazočili su gradonačelnik Otočca Mario Barković sa suradnicima, a donaciju je predsjedniku ŠRU "Gacka“ Nikoli Cvitkoviću Cviji uručio suradnik na UNDP-ovu projektu Denis Bićanić.

Komentara 2

FT
franjo.tahi
13:48 22.03.2010.

hahahahaha kolonizatori pomažu!!!!

AK
akil
20:52 27.03.2010.

Svaka donacija je dobrodošla jer uprava Gacke broji toliko clanova i evo opreme bez truda i muke,ali u prave ruke.Lopovluk,i ništa drugo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije