Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEK NOVE

CNN-ovi reporteri napili se tijekom izvještavanja s dočeka

CNN-ovi reporteri napili se tijekom prijenosa Nove godine
02.01.2019.
u 10:52

Poznato lice CNN-a Anderson Cooper i kolega Andy Cohen u izvještavanju s dočeka Nove godine na Times Squareu opustili su se uz časice tekile.

Doček Nove godine svatko je dočekivao na svoj način. Neuobičajeno slavlje gledateljima CNN-a priredili su novinari Anderson Cooper i Andy Cohen.

Tijekom izvještavanja s njujorškog Times Squarea ta dva novinara odlučili su se opustiti uz pokoj časicu alkohola. 

Cohen je za razliku od Coopera naizgled dobro podnio tekilu, dok je Cooper dramatično pokazivao kako mu je ova vrsta alkohola prejaka. U jednom trenutku Cooper je čak rekao - Mislim da će mi pluća eksplodirati.

Ovo ipak nije prvi put da CNN-ovi novinari rade "nepodopštine" u live izvještavanjima. Prije ovog dočeka neki su skidali odjeću, bušili uho te pušili marihuanu, piše Washington Post.

Pogledajte video opijanja CNN-ovih novinara.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

JE
jejeee
12:45 02.01.2019.

kako mozete pisat takve laži? ljudi se nisu napili nego su popili jednu čašicu tekile!!!!!!!! lažljiva ste *amad.

MA
Marsijanac
01:36 03.01.2019.

"U jednom trenutku Cooper je čak rekao - Mislim da će mi pluća eksplodirati"........Andersonu ce prije explodirati supak.

DU
Deleted user
13:42 02.01.2019.

Vecernjeg novinara list nema disleksiju? Ili skolu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije