Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestaje s političke scene

Članovi osječkog ORaH-a prešli u HNS

Osječko-baranjski OraH pristupio HNS-u
Dubravka Petric/PIXSELL
12.02.2018.
u 12:54

Očekuje se kako će uskoro to učiniti i drugi članovi OraH-a na području Osječko-baranjske županije

Na konferenciji za novinare saborski zastupnik HNS-a Stjepan Čuraj rekao je kako je 20-ak članova osječke organizacije stranke Održivi razvoj Hrvatske (OraH) pristupilo HNS-u. Očekuje se kako će uskoro to učiniti i drugi članovi OraH-a na području Osječko-baranjske županije.

- Dosadašnji članovi ORaH-a su pristupanjem HNS-u napravili odličan izbor jer HNS u prvi plan stavlja sadržaj i rezultate, ispred priča i praznih ideologija što polako postaje prepoznatljivo u cijeloj Hrvatskoj - rekao je Čuraj.

Govoreći o razlozima pristupanja HNS-u dosadašnji predsjednik osječkog OraH-a Mladen Čabarkapa rekao je kako ova stranka spletom raznih okolnosti polako nestaje s političke scene u Hrvatskoj te da su u HNS prešli prije svega potaknuti, kako je rekao, odlučnošću te stranke u provedbi reformi obrazovnog sustava, gospodarstva i pravosuđa. 

Osječko-baranjski OraH pristupio HNS-u
1/12
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar southman
southman
13:26 12.02.2018.

a što je sa Darkericom ??

DO
domxerex
14:32 12.02.2018.

Veliki transfer, svih šest ih je prešlo, sada će Vrdoljak sigurno pobijediti na izborima.

NE
Netko92
13:44 12.02.2018.

Ovo stranka je ljigavija od HDZSDP -a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije