Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljena snimka

Članica vijeća Lombardije Berlusconiju: Ljubavi mog života!

\'epa03000950 (FILE) Photo dated 21 May 2010 shows Italian Prime Minister Silvio Berlusconi during a press conference with his Bulgarian counterpart Bojko Borisov (unseen) in Rome\' Chigi Palace. Ital
Reuters/PIXSELL
25.04.2012.
u 10:40

– Ti mu reci da znaš francuski, on poludi za takvima. Vidjet ćeš da ima i ružnih djevojaka koje ne znaju ni talijanski, ali ti ne budi sramežljiva – poučavala je Minetti svoju prijateljicu o tome što se događa na Berlusconijevim zabavama

"Amore", "amorino" (ljubavi) pa onda i na engleskome jeziku "love of my life" (ljubavi mog života), tepala je lijepa članica vijeća regije Lombardije Nicole Minetti bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju. Njihov telefonski razgovor otprije gotovo dvije godine, dakle dok je Berlusconi bio premijer, objavio je na web-stranici list La Repubblica.

Do sada su se mogli pročitati transkripti mnogih telefonskih razgovora koje je snimila istraga, a sada su objavljene i snimke. Nicole Minetti Berlusconiju je najavljivala da će u njegovu vilu San Martino u Arcoreu pokraj Milana dovesti jednu prelijepu prijateljicu koja je diplomirala na dva fakulteta. Može se čuti i razgovor koji je Minetti vodila s tom prijateljicom, Melaniom Tumiani, kojoj je rekla da je Berlusconi oduševljen što će i ona doći na zabavu te ju je uputila kako bi se trebala ponašati.  Minetti svojoj prijateljici kaže da se čula sa "šefom šefova" koji je bio jako zadovoljan time što će dovesti još jednu djevojku.

– No želim te uputiti tako da se ne iznenadiš onime što ćeš vidjeti, jer ima svačega. Ti mu reci da znaš francuski, on poludi za takvima. Vidjet ćeš da ima i ružnih djevojaka, ima ih iz južnoameričkih favela koje ne znaju ni talijanski, ali ti ne budi sramežljiva, boli te k... – poučavala je Minetti svoju prijateljicu o tome što se događa na Berlusconijevim zabavama. Minetti prijateljici dodaje da se ne treba brinuti ni zbog onog što će ona učiniti, odnosno zato što će biti vrlo seksi.

Ta prisluškivanja sastavni su dio optužnice protiv Berlusconija (ali i Minetti) za poticanje na prostituciju. Berlusconi je optužen i za maloljetničku prostituciju jer je na njegove zabave dolazila Marokanka Ruby kad je imala 16 godina i kojoj je, kako je rekla, davao 47 tisuća eura tjedno. Berlusconijevi odvjetnici Niccolò Ghedini i Piero Longo zaprijetili su La Repubblici tužbom za nelegalno objavljivanje snimaka telefonskih prisluškivanja. No list nastavlja objavljivati te pikanterije pa se tako može čuti kako lijepa Brazilka Marystelle Polanco od Berlusconija traži smještaj u bolji stan te intervenciju na televizijama kako bi bila pozivana za veće uloge.

Nad Berlusconijem se nadvio novi oblak sudske presude prema kojoj je plaćao mafiji goleme iznose, dok je još bio samo poduzetnik, kako mu ne bi otela djecu. U toj vezi između Berlusconija i mafije posrednik je bio njegov prijatelj i senator Marcello Dell'Utri. Tu je, dakle, Berlusconi žrtva. Naime, vrhovni sud u objašnjenju svoje presude da se oslobodi Dell'Utrija optužbe za mafijaško udruživanje opisao je da je on zapravo bio samo posrednik između mafije i Berlusconija. Prema onome što je napisao vrhovni sud, Berlusconi je između 1977. i 1982. godine, u vrijeme kad je bio milanski poduzetnik i tek je počinjao stvarati svoje carstvo, plaćao mafiji goleme iznose kako ne bi napadala njegovu obitelj.

Komentara 1

IP
infо_punkt
16:20 25.04.2012.

kurava do kurave... ah kakav život... što se nisam rodio ko milijarder...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije