Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt u Funtani

Član predsjedništva IDS-a Marin Grgeta pronađen mrtav

marin grgeta
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.08.2016.
u 09:38

Muškarac je pronađen mrtav u Funtani, a očevid je potrajao do kasnih sati

Član predsjedništva IDS-a Marin Grgeta u srijedu navečer pronađen je mrtav u Funtani.

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre iz pouzdanih izvora, u srijedu navečer počinio je samoubojstvo u Funtani.

Očevid je potrajao do kasnih sati.

Grgeta, osim što je bio član predsjedništva IDS-a, bio je i županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu, prostorno uređenje i gradnju. 

IDS otkazao predaju lista zbog tragične smrti

"Predaja liste koalicije IDS-PGS-RI za predstojeće parlamentarne izbore, najavljena za danas, otkazana je zbog tragične smrti člana Predsjedništva IDS-a i županijskog pročelnika Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, 36-godišnjeg Marina Grgete, koji je bio trinaesti na listi te koalicije u 8. izbornoj jedinici, priopćeno je iz ureda IDS-a.

"Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrjednijih članova, suradnika i, prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska," naveli su iz IDS-a i pozvali medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar dovidovic
dovidovic
10:02 11.08.2016.

Nadam se da nije "suicided" zbog uvida u IDS-ove mutne poslove i, tko zna, možda ambicije da postane zviždač. U svakom slučaju, tužno. Sućut obitelji.

MA
MarioG
10:20 11.08.2016.

Počeli su mafijaški obračuni..

Avatar Retardo
Retardo
09:53 11.08.2016.

Sreća u nesreći je da IDS još nije predao izbornu listu, tako da sada stigne popuniti mjesto koje je ostalo upražnjeno nakon ovog hm...tragičnog slučaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije